EUROPA LEAGUE

Καϊσάρ - ΑΠΟΕΛ 1-4: Με τεσσάρα στον γ' προκριματικό του Europa League

Καϊσάρ - ΑΠΟΕΛ 1-4: Με τεσσάρα στον γ' προκριματικό του Europa League

Ο ΑΠΟΕΛ, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, πήρε την πρόκριση για τον γ' προκριματικό γύρο του Europa League επικρατώντας με 4-1 της Καϊσάρ εκτός έδρας.

Ο ΑΠΟΕΛ του Μαρίνου Ουζουνίδη πανηγύρισε την πρόκρισή του στον γ' προκριματικό γύρο του Europa League. Οι Κύπριοι επικράτησαν με σκορ 4-1 της Καϊσάρ από το Καζακστάν και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του παιχνιδιού Ολίμπια Λιουμπλιάνα - Σρίνσκι (17/9, 19:30).

Η Καϊσάρ προηγήθηκε στην αναμέτρηση από νωρίς, όταν άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό. Έπειτα από ένα μακρινό σουτ, ο Σίλβα έδιωξε με γροθιές προς τον Λομπιανίτζε, ο οποίος από κοντά έγραψε το 1-0.

Η ισοφάριση του ΑΠΟΕΛ ήρθε στο 15ο λεπτό του ματς. Ο Ενσουέ γύρισε από τα δεξιά στην περιοχή και ο Ντε Βινσέντι έκανε το 1-1 για την κυπριακή ομάδα. Μετά από δέκα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά στο σκορ. Ο Ανουάρ έπιασε ένα ωραίο σουτ εκτός περιοχής σημειώνοντας το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Κύπριοι πέτυχαν ακόμη ένα γκολ. Συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό, Ζαχίντ και Ενσούε συνδυάστηκαν, η μπάλα κατέληξε στον Ατζίλι, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα για το 3-1.

Στο 90+4' ο ΑΠΟΕΛ σημείωσε ακόμη ένα γκολ. Σκόρερ ήταν ο Τόμας Ντε Βινσέντι, ο οποίος ντρίμπλαρε τον τερματοφύλακα της Καϊσάρ και με πλασέ πέτυχε το δεύτερο τέρμα του στην αναμέτρηση.

ΑΠΟΕΛ (Ουζουνίδης): Σίλβα, Ενσούε, Σιέλης, Σάντος, Γοτυίλερ, Εντονγκαλά (85' Νουχίου), Ανουάρ, Ζαχίντ, Κλωναρίδης (46' Ατζίλι), Ντε Βινσέντι, Σαχάρ (58' Τάαμαρι)

Καϊσάρ (Μλαντένοφ): Ζάρουτσκι, Αμιρσέιτοφ (89' Κασκέν), Γκραφ, Μαρότσκιν, Καΐροφ, Μπιτάνγκ, Ναρζιντάγιεφ (58' Στανισάβλιεβιτς), Ταγκιμπέργκεν (85' Γκούρμαν), Φεντίν, Λομπιανίτζε, Κόλεφ.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ