Ο προπονητής της Τραμπζονσπόρ, Ουνάλ Καραμάν, έκανε δηλώσεις μετά την ισοπαλία με την Κασίμπασα και αναφέρθηκε στον αγώνα της Πέμπτης (22/8) με την ΑΕΚ για τα playoffs του Europa League.

Η Τραμπζονσπόρ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Κασίμπασα και πλέον κοιτάζει τον αγώνα της Πέμπτης (22/8) με την ΑΕΚ για τα playoffs του Europa League. Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Ουνάλ Καραμάν, τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να κάνουν το παιχνίδι τους και να επιστρέψουμε με νίκη από την Αθήνα.

ADVERTISING

"Θέλαμε τη νίκη πριν το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Η Κασίμπασα αντιστάθηκε. Θα μπορούσαμε να νικήσουμε παρά τις δυσκολίες. Είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθειά μας. Διορθώσαμε τα λάθη μας. Δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα με τη διάθεση των παικτών. Σίγουρα, βγήκε κούραση κατά διαστήματα. Την Πέμπτη πρέπει να εκπροσωπήσουμε την χώρα μας με τον τρόπο που της αρμόζει και να επιστρέψουμε με τη νίκη στην Αθήνα.

ADVERTISING

Σε αυτές τις διοργανώσεις πρέπει να παίξεις. Όσο κουρασμένος κι αν είσαι, πρέπει να παίξεις. Ξεκουράσαμε τέσσερις παίκτες, κυρίως στην άμυνα, όπου υπάρχουν παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι που μας ταιριάζει και να επιστρέψουμε με νίκη επί της ΑΕΚ. Πρέπει να παίξουμε με την ΑΕΚ, να επιστρέψουμε και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν παραπονιόμαστε. Δεν έχουμε δικαίωμα να πούμε ότι κουραστήκαμε. Ελπίζουμε να επιστρέψουμε με ένα καλό αποτέλεσμα", ανέφερε ο Καραμάν μετά το φινάλε του αγώνα.