EUROPA LEAGUE

Κλήρωση Europa League: "Μάχη" με ελληνικό ενδιαφέρον στους "8"

Κλήρωση Europa League: "Μάχη" με ελληνικό ενδιαφέρον στους "8"
AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Η κλήρωση του Europa League "έφτιαξε" ντέρμπι επιπέδου UCL μεταξύ Άρσεναλ - Νάπολι και τον "εμφύλιο" Βιγιαρεάλ - Βαλένθια. Με τις ομάδες έκπληξη της διοργάνωσης θα παίξουν Μπενφίκα - Τσέλσι.

Η Νάπολι ήταν η πρώτη ομάδα που βγήκε από την κληρωτίδα του Europa League και διασταυρώθηκε με την Άρσεναλ! Σωκράτης Παπασταθόπουλος, δηλαδή, εναντίον Ορέστη Καρνέζη με το πρώτο ματς να γίνεται στο Λονδίνο.

Στη συνέχεια ήταν η σειρά της Βιγιαρεάλ για να πέσει πάνω στην Βαλένθια, σ΄ένα σούπερ ισπανικό "εμφύλιο" για μία θέση στα ημιτελικά.

Η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου και του Ανδρέα Σάμαρη θα παίξει με την ομάδα έκπληξη της διοργάνωσης, την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Όσον αφορά στην Τσέλσι, οι Λονδρέζοι θα συγκρουστούν με την "αθάνατη" Σλάβια Πράγας που εξασφάλισε την παρουσία της στους "8", έπειτα από αγώνα θρίλερ με την Σεβίλλη που κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων!

Στις 11 Απριλίου θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες της προημιτελικής φάσης και στις 18 του ίδιου μήνα έχουν προγραμματιστεί οι ρεβάνς. Στις 2 Μαΐου θα γίνουν οι πρώτοι ημιτελικοί και μία εβδομάδα αργότερα (9/5) οι επαναληπτικοί. Κάπως, έτσι, θα οδηγηθούμε στον μεγάλο τελικό στις 29 Μαΐου που διεξαχθεί στο Μπακού.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ

Άρσεναλ - Νάπολι

Βιγιαρεάλ - Βαλένθια

Μπενφίκα - Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Σλάβια Πράγας - Τσέλσι

Σχετικά με τα ζευγαρώματα των ημιτελικών, αυτά όπως προέκυψαν κατόπιν κλήρωσης είναι τα εξής: Άρσεναλ - Νάπολι εναντίον Βιγιαρεάλ - Βαλένθια και Μπενφίκα - Άιντραχτ με Σλάβια Πράγας - Τσέλσι.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ