ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάλμε - Μπεσίκτας 2-0: Η νέα γκάφα του Λόρις Κάριους (VIDEO)

Liverpool goalkeeper Loris Karius can't stop the ball shot by Real Madrid's Gareth Bale during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Sergei Grits)
Κάριους AP

Μια ακόμη άσχημη βραδιά στη... δουλειά για τον Λόρις Κάριους. Ο Γερμανός κίπερ, που αδυνατεί να συνέλθει από την εφιαλτική βραδιά στον περασμένο τελικό του Champions League, υπέπεσε σε νέα γκέλα, αυτή τη φορά στο Μάλμε - Μπεσίκτας. (VIDEO)

Στον τελευταίο τελικό του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ, ο Λόρις Κάριους εξελίχθηκε στον αρνητικό πρωταγωνιστή, με τα δύο πολύ σημαντικά λάθη του και τα γκολ των Μπενζεμά - Μπέιλ.

Ο Γερμανός αποχώρησε τελικά από τους Ρεντς, υπέγραψε ως δανεικός για δύο χρόνια στη Μπεσίκτας, αλλά δεν λέει να... συνέλθει. Το βράδυ της Πέμπτης (4/10) στην εκτός έδρας αναμέτρηση των Τούρκων με τη Μάλμε (2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League), ο Βίντχαϊμ των Σουηδών έβγαλε τη σέντρα από δεξιά (η μπάλα χτύπησε και στον Ερκίν), ο 25χρονος δεν υπολόγισε σωστά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του (στο 76' δέχτηκε και δεύτερο γκολ).

Δείτε το γκολ:

AP Photo/Sergei Grits

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ