ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρκέβιτς: "Από τις χειρότερες κληρώσεις που μπορούσε να έχει η Ντινάμο"

Dnipro Dnipropetrovsk coach Myron Markevych prior to the Europa League Group F soccer match between Dnipro Dnipropetrovsk and Inter Milan at the Olympiyskiy national stadium in Kiev, Ukraine, Thursday, Sept. 18, 2014. (AP Photo/Sergei Chuzavkov)
Dnipro Dnipropetrovsk coach Myron Markevych prior to the Europa League Group F soccer match between Dnipro Dnipropetrovsk and Inter Milan at the Olympiyskiy national stadium in Kiev, Ukraine, Thursday, Sept. 18, 2014. (AP Photo/Sergei Chuzavkov) AP PHOTO/SERGEI CHUZAVKOV

Έχοντας αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό ως προπονητής των Μέταλιστ και Ντνίπρο, ο Μιρόν Μαρκέβιτς υποστήριξε πως η κλήρωση με τους ερυθρόλευκους ήταν από τις χειρότερες που θα μπορούσε να έχει η Ντινάμο Κιέβου.

Ο 67χρονος τεχνικός στάθηκε στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μίλαν και τη δυναμική του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", εξηγώντας πως η κλήρωση για την Ντινάμο Κιέβου δεν ήταν καλή, φέρνοντας τη αντιμέτωπη με τους ερυθρόλευκους. Αναλυτικά η τοποθέτηση του Μαρκέβιτς:

"Η κλήρωση για τη Ντινάμο Κιέβου δεν ήταν σε καμία περίπτωση καλή. Ίσως να ήταν από τις χειρότερες. Παρακολούθησα τον Ολυμπιακό εναντίον της Μίλαν, την οποία η ελληνική ομάδα κέρδισε με 3-1 παίζοντας πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Πάντα οι αναμετρήσεις εκεί είναι πολύ δύσκολες κι αυτό το ξέρω από πρώτο χέρι.

Έχω πάει στην έδρα του Ολυμπιακού και με τη Μέταλιστ και με την Ντνίπρο. Παρότι και οι δύο ομάδες μου εκείνη την εποχή είχαν καλή απόδοση, πρέπει να σταθώ στην πολύ δυνατή στήριξη που είχε η ελληνική ομάδα από τους οπαδούς της και την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Χρειάζεται για την οποιαδήποτε ομάδα πάει εκεί, να παίξει και πάρα πολύ καλά και πάρα πολύ προσεκτικά".

Photo credits: AP Photo/Sergei Chuzavkov

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπουγιάλσκι: "Δύσκολο να αντιμετωπίσουμε στον αέρα τον Ολυμπιακό"
Οι ώρες στις δύο μάχες του Ολυμπιακού με την Ντινάμο Κιέβου
Ολυμπιακός: Όταν ο Φακούντο Φερέιρα "σκότωνε" τη Ντινάμο Κιέβου
Ολυμπιακός: Το προφίλ της Ντινάμο Κιέβου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ