EUROPA LEAGUE

Μπανέγα σε Κόντε: "Ήθελα να δω εάν έχεις περούκα"

Μπανέγα σε Κόντε: "Ήθελα να δω εάν έχεις περούκα"

Ο Έβερ Μπανέγα είπε στον Αντόνιο Κόντε στην αψιμαχία του 15ου λεπτού του τελικού Σεβίλλη - Ίντερ ότι ήθελε να δει εάν έχει περούκα και ο Ιταλός προπονητής τον προκάλεσε να τα πουν οι δυο τους μετά τη λήξη του ματς.

Η Σεβίλλη νίκησε 3-2 την Ίντερ στον τελικό Europa League που διεξήχθη το βράδυ της Παρασκευής (21/3) στην Κολωνία και πανηγύρισε τον έκτο της ευρωπαϊκό τίτλο, σε μια αναμέτρηση που είχε ένταση κατά τη διάρκειά της.

Στο 15ο λεπτό οι νερατζούρι ζήτησαν πέναλτι στη φάση με πρωταγωνιστή τον Ντιέγκο Κάρλος. Οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν διαφωνίες και αψιμαχίες για τη φάση και την τελική απόφαση (ο διαιτητής διέταξη να συνεχιστεί το ματς) ωστόσο ο διαπληκτισμός του Έβερ Μπανέγα με τον Αντόνιο Κόντε ήταν ακόμη πιο έντονος.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport ο Αργεντινός μέσος των Ανδαλουσιάνων πιάνοντας χαρακτηριστικά το κεφάλι απευθύνθηκε στον προπονητή της Ίντερ λέγοντας: "Ήθελα να δω εάν έχεις περούκα".

Ο Ιταλός τεχνικός απάντησε: "Σε περιμένω αργότερα μετά τη λήξη του ματς έξω". Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα ρεπορτάζ των ιταλικών και ισπανικών media δεν δόθηκε συνέχεια.

Ο μέσος της Σεβίλλης (και πρώην Ίντερ) στο τελευταίο του ματς με την ισπανική ομάδα προκάλεσε τον αντίπαλο προπονητή με αναφορά στη μεταμόσχευση μαλλιών στην οποία φέρεται να έχει κάνει ο Κόντε.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ