ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπεσίκτας: Ο Κάριους πέρασε νέο εφιαλτικό ευρωπαϊκό βράδυ (VIDEOS)

Liverpool goalkeeper Loris Karius makes a save during the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Κάριους AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ο Λόρις Κάριους αδυνατεί να συνέλθει. Το βράδυ της Πέμπτης (29/11) πέρασε ένα ακόμη δύσκολο ευρωπαϊκό βράδυ, στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Μπεσίκτας απέναντι στη νορβηγική Σάρσμπουργκ. (VIDEOS)

Το βράδυ της 26ης Μαΐου 2018 θα μείνει αξέχαστο στον Λόρις Κάριους. Ο Γερμανός τερματοφύλακας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ήττα (1-3) της Λίβερπουλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, στον τελικό του Champions League, φέροντας ευθύνη στα δύο από τα τρία γκολ των "Μερένγκες".

Το περασμένο καλοκαίρι οι "Ρεντς" παραχώρησαν τον 25χρονο δανεικό στη Μπεσίκτας, αλλά από τότε εκείνος αδυνατεί να συνέλθει ψυχολογικά και το ένα λάθος ακολουθεί το άλλο. Το βράδυ της Πέμπτης (29/11) ο Κάριους πέρασε ένα ακόμη δύσκολο ευρωπαϊκό βράδυ.

Μπορεί η ομάδα του να επικράτησε με 3-2 εκτός έδρας της Σάρσμποργκ, αλλά ο Κάριους πραγματοποίησε εμφάνιση κάτω του μετρίου στη Νορβηγία. Δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της αναμέτρησης, πραγματοποίησε λανθασμένη έξοδο και ο επιθετικός Muhammed Rashad έκανε το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα "συνελήφθη" εκτός θέσης και δέχτηκε γκολ από μακρινή απόσταση σε σουτ του Tobias Heintz.

Σε άλλο σημείο του πρώτου μέρους, ο Γερμανός πάει να μπλοκάρει τη μπάλα δίχως να πιέζεται από κανέναν, αλλά χάνει την ισορροπία του και πέφτει στο έδαφος.

Ευτυχώς για τον ίδιο η Μπεσίκτας κατέκτησε τη νίκη, αν και όπως ήταν αναμενόμενο, η εμφάνισή του κάθε άλλο παρά απαρατήρητη πέρασε. Την Κυριακή (2/12) η ομάδα του αντιμετωπίζει τη Γαλατάσαράι στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης και ο Κάριους καλείται να σταθεί στο ύψος του.

AP Photo/Andrew Medichini

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ