EUROPA LEAGUE

Ο Μπάμπελ μιμήθηκε παίκτη της Χετάφε, κουτσαίνοντας μαζί του!

Ο Μπάμπελ μιμήθηκε παίκτη της Χετάφε, κουτσαίνοντας μαζί του!

Ο Ράιαν Μπάμπελ προσέφερε μία από τις κορυφαίες στιγμές του φετινού Europa League, με την κινησή του να τρολάρει παίκτη της Χετάφε όταν θεώρησε πως έκανε τον τραυματία για να κερδίσει χρόνο για την ομάδα του (VIDEO).

Μία από τις σημαντικότερες νίκες στην ιστορία της πανηγύρισε το βράδυ της Πέμπτης η Χετάφε, καθώς επικράτησε 2-0 του Άγιαξ στο "Κολισέουμ Αλφόνσο Πέρεθ" και έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα για να βρεθεί εκεινή μεταξύ των 16 κορυφαίων ομάδων στο φετινό Europa League και όχι ο Αίαντας.

Το εντυπωσιακό είναι πως πέρα από το 2-0 που προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς, το ματς των δύο ομάδων θα μείνει για αρκετό καιρό χαραγμένο στη μνήμη του κόσμου εξαιτίας δύο γεγονότων που το σημάδεψαν κατα τη διάρκεια του και μόνο συνηθισμένα στα γήπεδα δεν μπορείς να τα χαρακτηρίσεις.

Η μία είναι άμεσα συνδεδεμένη με το πρώτο γκολ της Χετάφε καθώς αφορά τον σκόρερ Ντέιβερσον, που θέλησε να πανηγυρίσει την επιτυχία του μπροστά σε θύρα που φιλοξενούσε οπαδούς του Άγιαξ και δεχτηκε ως.... αντίποινα ένα αντικείμενο στο πόδι για να τραυματιστεί.

Η άλλη είναι ακόμα πιο... σουρεάλ και είχε για πρωταγωνιστή τον Ράιαν Μπάμπελ. Μετά από φάουλ που έκανε στον Νιόμ στο κέντρο του γηπέδου "τρελάθηκε" όταν είδε τον αντίπαλό του να πέφτει στο έδαφος και να σφαδάζει και αποφάσισε να αντιδράσει με στιλ.

Θέλοντας να κοροϊδέψει τον αντίπαλό του, θεωρώντας πως "κοροϊδεύει" για να ροκανίσει το χρόνο, έπεσε και εκείνος στο έδαφος κάνοντας πως πονάει, ενώ όταν σηκώθηκε, πλησίασε τον παίκτη της Χετάφε και έκανε και εκείνος πως κουτσαίνει !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Europa League: Καθάρισε η Ίντερ, η Χετάφε σόκαρε τον Άγιαξ
Europa League: Πάρτι για Γουλβς, τεράστια ανατροπή για Ρέιντζερς
TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ