ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Ολυμπιακός καθυστερεί την... τιμωρία της Μίλαν από την UEFA!

AC Milan's coach Gennaro Gattuso, right, answers a question next to his player Davide Calabria during a news conference in Piraeus near Athens, on Wednesday, Dec. 12, 2018. Milan will face Olympiakos Thursday for a group F Europa League soccer match at Georgios Karaiskakis stadium.(AP Photo/Petros Giannakouris)
AC Milan's coach Gennaro Gattuso, right, answers a question next to his player Davide Calabria during a news conference in Piraeus near Athens, on Wednesday, Dec. 12, 2018. Milan will face Olympiakos Thursday for a group F Europa League soccer match at Georgios Karaiskakis stadium.(AP Photo/Petros Giannakouris) AP PHOTO/PETROS GIANNAKOURIS

Η Μίλαν δεν αγωνιά μόνο για το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό στο φινάλε των ομίλων του Europa League αλλά και για την καμπάνα που θα έρθει από την UEFA για παραβίαση του Financial Fair Play!

Αυτές τις ώρες η Μίλαν ετοιμάζεται για διπλό παιχνίδι, με την λεπτομέρεια πως στο ένα ευελπιστεί πως θα είναι πρωταγωνίστρια ενώ στο άλλο είναι καταδικασμένη να έχει παθητικό ρόλο.

Από τη μία πλευρά υπάρχει το ματς με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στο τελευταίο της ματς για τη φάση των ομίλων του Europa League, με τους "ροσονέρι" να ξέρουν πως προκρίνονται με νίκη ή ισοπαλία αλλά ακόμα και με ήττα είτε με σκορ 1-0 είτε με δύο γκολ διαφορά, αλλά με την προϋπόθεση να έχει πετύχει εκείνη τουλάχιστον δύο γκολ.

Στον αντίποδα, υπάρχει η αγωνία των "ροσονέρι" και για την απόφαση που αναμένεται να ανακοινώσει η UEFA και αφορά την τιμωρία που θα τους επιβάλλει για την παραβίαση του Financial Fair Play την τριετία 2014-17.

Η απόφαση αναμενόταν αρχικά να γνωστοποιηθεί εντός της ημέρας από την εκτελεστική επιτροπή της UEFA (συνεδριάζει στην Νιόν), σύμφωνα ωστόσο με δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας "Sportmediaset.it", θα υπάρχει καθυστέρηση έκδοσης της απόφασης για 24 ώρες.

Ο λόγος είναι πως υπάρχει το ματς με τον Ολυμπιακό και επιθυμία των ανθρώπων της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είναι η ομάδα να μην επηρεαστεί ελέω της απόφασης.

Σύμφωνα μάλιστα με το επικρατέστερο σενάριο, η Μίλαν δεν πρόκειται να τιμωρηθεί με αποκλεισμό από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα για κάποιο χρονικό διάστημα αλλά θα "πέσει στα μαλακά", με ένα πρόστιμο που θα κυμαίνεται από 5 μέχρι 7 εκατομμύρια ευρώ.

Photo Credits: AP Photo/Petros Giannakouris

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ