EUROPA LEAGUE

Poll: Αυτή την ομάδα θέλετε για αντίπαλο του Ολυμπιακού στoυς "16" του Europa League

Olympiakos' Youssef El-Arabi, left, celebrates scoring during the Europa League round of 32, second leg, soccer match between Arsenal and Olympiakos at Emirates stadium in London, England, Thursday, Feb. 27, 2020 . (AP Photo/Frank Augstein)
Olympiakos' Youssef El-Arabi, left, celebrates scoring during the Europa League round of 32, second leg, soccer match between Arsenal and Olympiakos at Emirates stadium in London, England, Thursday, Feb. 27, 2020 . (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Το Sport24.gr κάλεσε τους αναγνώστες να ψηφίσουν την ομάδα που θέλουν να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στη φάση των 16 του Europa League, με την έκπληξη της διοργάνωσης, ΛΑΣΚ Λιντς να κερδίζει τις προτιμήσεις.

Ο Ολυμπιακός, μετά τη μεγαλειώδη νίκη και πρόκριση επί της Άρσεναλ, μπαίνει το μεσημέρι της Παρασκευής (28/02, 14:00) στην κληρωτίδαπροκειμένου να μάθει τον αντίπαλό του στη φάση των 16 του Europa League.

Το Sport24.gr ζήτησε από τους αναγνώστες να ψηφίσουν την ομάδα που θέλουν για αντίπαλο των "ερυθρολεύκων" στον επόμενο γύρο, με την έκπληξη της διοργάνωσης, ΛΑΣΚ Λιντς να κερδίζει τις προτιμήσεις.

Συγκεκριμένα, η αυστριακή ομάδα πήρε 21.64% (1.704 ψήφους), ενώ ακολούθησαν η Μπασακσεχίρ με 15.2% (1.197 ψήφοι), η Κοπεγχάγη με 13.26% (1.044 ψήφοι), η Ρέιντζερς με 10.3 (811 ψήφοι), ενώ την πεντάδα έκλεισε η Βασιλεία με 10.02% και 789 ψήφους.

Στην κληρωτίδα, μαζί με τους "ερυθρολεύκους", εκτός από τις προαναφερθείσες ομάδες, θα βρεθούν οι = Βόλφσμπουργκ, Ρόμα, Λεβερκούζεν, Γουλβς, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σεβίλλη, Χετάφε, Ιντερ, Σαχτάρ και το ζευγάρι Άιντραχτ/Ζάλτσμπουργκ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΠΡΩΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ:

Poll: Αυτή την ομάδα θέλετε για αντίπαλο του Ολυμπιακού στoυς "16" του Europa League

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ