ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην κορυφαία 11άδα του Europa League οι Παπασταθόπουλος και Ζαμπά

Στην κορυφαία 11άδα του Europa League οι Παπασταθόπουλος και Ζαμπά
EUROKINISSI

Στην καλύτερη ενδεκάδα της δεύτερης αγωνιστικής του Europa League συμπεριλήφθηκε ο Λέο Ζαμπά του ΠΑΟΚ και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος της Άρσεναλ. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος άνοιξε το σκορ στην εκτός έδρας νίκη της Άρσεναλ απέναντι στην Καραμπάχ με 0-3, αλλά πέρα από το γκολ που πέτυχε, ήταν απροσπέλαστος στα μετόπισθεν. Ο Λέο Ζαμπά του ΠΑΟΚ είχε δυο γκολ και δυο ασίστ σε μια ονειρεμένη βραδιά του "Δικεφάλου" στο νικηφόρο 1-4 στη Λευκορωσία απέναντι στη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ.

Αμφότεροι συμπεριλήφθηκαν στην καλύτερη ενδεκάδα της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League και όχι άδικα, αφού αποτέλεσαν ακρογωνιαίους λίθους της ομάδας τους, προκειμένου να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Δυο παίκτες έχει μεταξύ άλλων η Ζενίτ, δυο η Ρέιντζερς και δυο η Άιντραχτ. Οι άλλοι εκπρόσωποι είναι από Λειψία, Σάρπσμποργκ και Αστάνα.

Θυμίζουμε πως ο Ζαμπά είναι ανάμεσα στους τέσσερις υποψήφιους της UEFA για τον τίτλο του καλύτερου παίκτη της εβδομάδας στο Europa League. Πέρα από τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία επέλεξε ακόμα τρεις παίκτες που πέτυχαν από δύο τέρματα το βράδυ της Πέμπτη (04/10). Αυτοί είναι ο Αλφρέντο Μορέλος της Ρέιντζερς, ο Πάτρικ Κουτρόνε της Μίλαν και ο Ισλάμ Σλιμανί της Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Λούνεφ (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Ταβερνιέ (Ρέιντζερς), Παπασταθόπουλος (Άρσεναλ), Κονατέ (Λειψία), Ντα Κόστα (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Τομασόφ (Αστάνα), Παρέδες (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Ζακάριασεν (Σάρπσμποργκ), Κόστιτς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Ζαμπά (ΠΑΟΚ) και Μορέλος (Ρέιντζερς).

Στην κορυφαία 11άδα του Europa League οι Παπασταθόπουλος και Ζαμπά
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ