EUROPA LEAGUE

Το ευρηματικό πρωτοσέλιδο της "Corriere" για το κάζο της Ίντερ

Inter Milan's Milan Skriniar, right, reacts after missing a chance to score during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Inter Milan and Eintracht Frankfurt at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, March 14, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Milan Skriniar, right, reacts after missing a chance to score during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Inter Milan and Eintracht Frankfurt at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, March 14, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Το 0-0 που απέσπασε στο εκτός έδρας ματς δεν στάθηκε αρκετό στην Ίντερ για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και ο αποκλεισμός έκανε την "Corriere dello Sport" να βγει με... γερμανικό πρωτοσέλιδο!

Λίγους μήνες μετά τον αποκλεισμό στο Champions League (δεν μπόρεσε να νικήσει την Αϊντχόφεν εντός έδρας και έτσι το εισιτήριο για τους "16" το πήρε η Τότεναμ) η Ίντερ απέτυχε και στο Europa, αφού μετά το 0-0 στην Γερμανία, ηττήθηκε 1-0 στο Μιλάνο από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Πέρα μάλιστα από το αποτέλεσμα, η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι πραγματοποίησε άσχημη εμφάνιση και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο από τους Γερμανούς, με τους "νερατζούρι" να πηγαίνουν έτσι με τις χειρότερες δυνατές συνθήκες για αυτούς στο μεγάλο κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στη συμπολίτισσα Μίλαν.

Όσο για το πρωτοσέλιδο που αποτυπώνει με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο την αποτυχία της Ίντερ;

Αυτό το εμπνεύστηκε η "Corriere dello Sport" η οποία πήρε τη διάσημη λέξη πατατράκ, την ένωσε με την Άιντραχτ και έβγαλε τον τίτλο "Patatracht", ενώ μέσα στην εφημερίδα υπάρχει και ο τίτλος "Spallexit" που περιγράφει το πόσο δύσκολη είναι πλέον η θέση του Λουτσιάνο Σπαλέτι και το πόσο φλερτάρει με την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία των Μιλανέζων.

Το ευρηματικό πρωτοσέλιδο της "Corriere" για το κάζο της Ίντερ
Το ευρηματικό πρωτοσέλιδο της "Corriere" για το κάζο της Ίντερ

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ