EUROPA LEAGUE

Τορίνο - Γουλβς: Φωνάζουν οι Ιταλοί για τον ορισμό του Πορτογάλου διαιτητή

In this picture taken Sunday, Oct. 28, 2013 Portuguese referee Artur Soares Dias gestures at the Portuguese League soccer match between FC Porto and Sporting, at the Dragao stadium in Porto, Portugal. Porto won 3-1.(AP Photo/Paulo Duarte)
In this picture taken Sunday, Oct. 28, 2013 Portuguese referee Artur Soares Dias gestures at the Portuguese League soccer match between FC Porto and Sporting, at the Dragao stadium in Porto, Portugal. Porto won 3-1.(AP Photo/Paulo Duarte) AP

Η Τορίνο διαμαρτύρεται για τον ορισμό του Πορτογάλου διαιτητή, Αρτούρ Σοάρες Ντίας, στον αγώνα με τη Γουλβς, εξαιτίας του ότι η αγγλική ομάδα είναι γεμάτη συμπατριώτες του.

Έξαλλοι είναι στο στρατόπεδο της Τορίνο με τον ορισμό του Πορτογάλου διαιτητή, Αρτούρ Σοάρες Ντίας, για το παιχνίδι με τη Γουλβς για τα playoffs του Europa League (22/08). H συγκεκριμένη επιλογή γεμίζει ερωτηματικά τους ανθρώπους της "γκρανάτα".

Ο λόγος είναι πως σχεδόν όλη η ομάδα των Άγγλων αποτελείται από Πορτογάλους ποδοσφαιριστές, Πορτογάλο προπονητή, αλλά και τεχνικό τιμ από την Ιβηρική χερσόνησο, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τα deals εκατομμυρίων του μεγαλοατζέντη, Ζόρζε Μέντες, με την ''Λύκους'', με τις κακές γλώσσες να κάνουν λόγο, πως εκείνος κινεί τα νήματα πίσω από την αγγλική ομάδα.

H επιλογή του ρέφερι Ντίας δημιουργεί "σύννεφα" πάνω από την αναμέτρηση των δύο ομάδων και μένει να δούμε εάν η UEFA θα δώσει εξηγήσεις στην Τορίνο για το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί.

AP Photo/Paulo Duarte

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ