EUROPA LEAGUE

Τσέλσι - Άρσεναλ: Με Πέδρο το 2-0 οι μπλε

Chelsea's Pedro Rodriguez, second left, celebrates after scoring his side's second goal during the Europa League Final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Wednesday, May 29, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Chelsea's Pedro Rodriguez, second left, celebrates after scoring his side's second goal during the Europa League Final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Wednesday, May 29, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο Πέδρο διεύρυνε σε 2-0 στο 60ό λεπτό το προβάδισμα της Τσέλσι στον τελικό του Europa League με αντίπαλο την Άρσεναλ στο Μπακού. (VIDEO)

Η Τσέλσι κοντράρεται με την Άρσεναλ στον τελικό του Europa League - live από το Sport24.gr η εξέλιξη του ματς - στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μπακού και οι μπλε άνοιξαν το σκορ λίγα λεπτά μετά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (49') με τον Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε, σεβόμενος για μία εξαετία (2012-2018) φόρεσε τη φανέλα της αντιπάλου του.

Το προβάδισμα που απέκτησαν, διεύρυναν με συμπλήρωση μίας ώρας ματς. Στο 60ό λεπτό ο Κόβατσιτς κράτησε ωραία τη μπάλα έξω από την περιοχή και τροφοδότησε τον Αζάρ στα αριστερά. Ο Βέλγος έβγαλε υπέροχη ασίστ στον Πέδρο και ο Ισπανός με όμορφο διαγώνιο σουτ με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Τσεχ (2-0). Δείτε το γκολ:

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ