EUROPA LEAGUE

Τσέλσι - Άρσεναλ: Με πέναλτι του Αζάρ το 3-0

Chelsea's Eden Hazard, left, celebrates after scoring his side's third goal with his teammate Chelsea's Jorginho during the Europa League Final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Wednesday, May 29, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Chelsea's Eden Hazard, left, celebrates after scoring his side's third goal with his teammate Chelsea's Jorginho during the Europa League Final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Wednesday, May 29, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο Εντέν Αζάρ με εκτέλεση πέναλτι στο 65ο λεπτό έκανε το 3-0 για την Τσέλσι στον τελικό του Europa League με την Άρσεναλ στο Αζερμπαϊτζάν. (VIDEO)

Η Τσέλσι κοντράρεται με την Άρσεναλ στον τελικό του Europa League - live από το Sport24.gr η εξέλιξη του ματς - στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μπακού.

Οι μπλε άνοιξαν το σκορ λίγα λεπτά μετά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (49') με τον Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε, σεβόμενος για μία εξαετία (2012-2018) φόρεσε τη φανέλα της αντιπάλου του.

Στο 60ό λεπτό ο Πέδρο διεύρυνε σε 2-0 το προβάδισμα των τυπικά γηπεδούχων, ενώ το 3-0 ήλθε μετά από πέντε λεπτά. Ο Μέιτλαντ-Νάιλς έπεσε άγαρμπα πάνω στον Ζιρού και τον ανέτρεψε, ο Εντέν Αζάρ ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε κι έκανε το 3-0. Δείτε πώς:

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ