EUROPA LEAGUE

Τσέλσι - Άρσεναλ: Το πούρο του Σάρι κι ο Μαλεζάνι

Τσέλσι - Άρσεναλ: Το πούρο του Σάρι κι ο Μαλεζάνι

Ο μανιώδης καπνιστής προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι, πανηγύρισε με πούρο την κατάκτηση του Europa League κόντρα στην Άρσεναλ, καθώς έγινε ο πρώτος Ιταλός που κατακτά το τρόπαιο (πρώην κύπελλο UEFA) μετά τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι την τελευταία 20ετία.

Η Τσέλσι συνέτριψε με 4-1 την Άρσεναλ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μπακού και κατέκτησε το Europa League της τρέχουσας σεζόν. Αυτό ή ταν το πρώτο τρόπαιο για τον Ιταλό προπονητή των μπλε, Μαουρίσιο Σάρι.

Ο 60χρονος Ναπολιτάνος τεχνικός είναι μανιώδης καπνιστής - προσπαθεί να καταπολεμήσει την αδυναμία του να καπνίσει εντός αγωνιστικών χώρων με τσίχλες και οδοντογλυφίδες - απελευθερώθηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Αζερμπαϊτζάν και πανηγύρισε με πούρο.

Άλλωστε, αυτό πιθανόν να ήταν και το τελευταίο του ματς στον πάγκο της ομάδας του Λονδίνου, αφήνοντας 39 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις (μόνον ο Μουρίνιο τον ξεπέρασε στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα με 42).

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, βρέθηκε στο Μπακού και όπως όλα δείχνουν ο Σάρι θα είναι ο αντικαταστάτης του Μαξ Αλέκγρι στην τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους.

Ο Σάρι έγινε ο πρώτος Ιταλός που κατακτά το συγκεκριμένο τρόπαιο την τελευταία 20ετία. Ο προηγούμενος ήταν ο πρώην του Παναθηναϊκού, Αλμπέρτο Μαλεζάνι, ο οποίος στον πάγκο της Πάρμα είχε κατακτήσει το παλαιό κύπελλο UEFA το 1999!

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ