ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χατσκέβιτς: "Έχουμε ανάγκη έναν επιθετικό"

Χατσκέβιτς: "Έχουμε ανάγκη έναν επιθετικό"

Η Ντινάμο Κιέβου θα βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού για τη φάση των "32" του Europa League, με τις δυο μάχες να είναι προγραμματισμένες για τις 14 και τις 21 Φεβρουαρίου.

Η Ντινάμο Κιέβου θα βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού για τη φάση των "32" του Europa League, με τις δυο μάχες να είναι προγραμματισμένες για τις 14 και τις 21 Φεβρουαρίου. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο "Γ. Καραϊσκάκης" και μια εβδομάδα μετά η ρεβάνς στο "Ολιμπίσκι" του Κιέβου. Θυμίζουμε πως η Ντινάμο πέρυσι είχε αποκλείσει για την ίδια φάση την ΑΕΚ.

Την ανάγκη για μεταγραφές ενόψει των αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό επισήμανε ο Αλεξάντερ Χατσκέβιτς. Ο Λευκορώσος προπονητής της ουκρανικής ομάδας, ανέφερε μεταξύ άλλων:

"Είναι σημαντικό για εμάς να συγκεντρώσουμε πληροφορίες και να προετοιμαστούμε για τον προσεχή αντίπαλό μας. Ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση αυτή την στιγμή, αλλά η ομάδα έχει ιστορία.

Σίγουρα το παιχνίδι μας στην Ελλάδα δεν θα είναι εύκολο. Θέλουμε να ενισχυθούμε. Έχουμε ανάγκη έναν επιθετικό και υπάρχει ενδιαφέρον για κάποιους παίκτες. Ελπίζω να καταφέρουμε να κρατήσουμε τους δικούς μας παίκτες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ