ΕΥΡΩΠΗ

Πενθεί τον θάνατο της μητέρας του ο Φερνάντο Σάντος

Portugal coach Fernando Santos talks to journalists after the draw for the UEFA Euro 2020 soccer tournament finals in Bucharest, Romania, Saturday, Nov. 30, 2019. (AP Photo/Petr David Josek)
Portugal coach Fernando Santos talks to journalists after the draw for the UEFA Euro 2020 soccer tournament finals in Bucharest, Romania, Saturday, Nov. 30, 2019. (AP Photo/Petr David Josek) AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Φερνάντο Σάντος καθώς την τελευταία της πνοή άφησε η μητέρα του ομοσπονδιακού τεχνικού της Πορτογαλίας, Μαρία ντε Λούρδες.

Τον θάνατο της μητέρας του, Μαρία ντε Λούρδες, πενθεί εδώ και μερικές ώρες ο Φερνάντο Σάντος. Η εκλιπούσα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, τα οποία δεν κατάφερε να νικήσει, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Η οικογένεια του ομοσπονδιακού τεχνικού της Πορτογαλίας έχει βυθιστεί στην θλίψη, με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας να μεταφέρει μέσω γραπτής δήλωσης τα συλλυπητήριά του για το γεγονός. " Στεναχωρήθηκα βαθιά όταν ενημερώθηκα το πρωί για τον θάνατο της μητέρας του Φερνάντο Σάντος. Γνωρίζοντας την αφοσίωση με την οποία φρόντιζε τη μητέρα του, ειδικά τους τελευταίους μήνες, θέλω να εκφράσω τον σεβασμό μου και τα συλλυπητήριά μου" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φερνάντο Γκόμες.

AP Photo/Petr David Josek

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ