ΕΥΡΩΠΗ

Προκριματικά Champions & Europa League: Ένα (μεγάλο) βήμα πριν τους ομίλους!

Προκριματικά Champions & Europa League: Ένα (μεγάλο) βήμα πριν τους ομίλους!
Europa League Champions League

Εν μέσω κατάνυξης και καλοκαιρινής ραστώνης οι τέσσερις ελληνικές ομάδες (μετά τον αποκλεισμό του Πανιωνίου από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ) που διεκδικούν την πρόκρισή τους σε Champions και Europa League ρίχνονται στη μάχη σήμερα και αύριο Πέμπτη, αντίστοιχα με μοναδικό στόχο την συνέχιση του ευρωπαϊκού τους ονείρου.

Ο μοναδικός διεκδικητής των χρυσοφόρων ομίλων του Champions League, όπως έχουμε συνηθίσει να λέμε, Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε στο Στάδιο Καραϊσκάκης την κροατική Ριέκα με στόχο να πάρει ένα καθαρό σκορ και να κλειδώσει την πρόκριση από το πρώτο ματς. Μάλιστα σύμφωνα με το Stoiximan.gr, η νίκη των ερυθρολεύκων χωρίς να δεχθούν γκολ είναι το πιο πιθανό σενάριο από τους τρόπους νίκης που προσφέρονται. Ο Ολυμπιακός έδειξε μέτριος κόντρα στον Ατρόμητο πριν μία βδομάδα αλλά σίγουρα ένα φιλικό παιχνίδι δεν μπορεί να συγκριθεί με το κίνητρο για είσοδο στο Champions League.

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ήταν και ο άτυχος της κλήρωσες των Playoffs του Europa League, αντιμετωπίζει στο “Απόστολος Νικολαΐδης” την ισχυρή Αθλέτικ Μπιλμπάο σε ένα ζευγάρι που έχει φαβορί και αυτό δεν είναι οι Πράσινοι, γεγονός που αντικατοπτρίζεται και στις αποδόσεις πρόκρισης που προσφέρει η κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία στο διαδίκτυο, Stoiximan.gr. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θα προσπαθήσει να κρατήσει το μηδέν και από κει και πέρα να διεκδικήσει ό,τι περισσότερο μπορεί, ώστε να πάει στην Ισπανία για… μάχη.

Λίγο αργότερα ο ΠΑΟΚ θα βρει στο δρόμο του την σουηδική Έστερσουντ και παρά την αντικειμενικά μέτρια εικόνα του έως σήμερα, σε φιλικά και επίσημα, θα κοιτάξει να πάρει σκορ πρόκρισης από το ματς της Τούμπας, με την ελπίδα να μη χρειαστεί κάποιο σόλο του Ενρίκε για να ξεκλειδώσει την άμυνα της αντιπάλου του.

Ο έτερος δικέφαλος, εν μέσω μεγάλης χαράς για την έναρξη των εργασιών του νέου της γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα βρει στο δρόμο του τη Μπριζ. Φαινομενικά οι Βέλγοι δεν υπερτερούν σημαντικά της Ένωσης και αποτελούν σίγουρα ένα εμπόδιο που μπορεί να ξεπεραστεί μεν, αλλά όχι με ευκολία από την άλλη. Μάλιστα, η ΑΕΚ παρουσιάζεται ως αουτσάιντερ στις αποδόσεις του Stoiximan.gr για το ποιός θα προκριθεί στη φάση των ομίλων.

Το 4/4 για τις ελληνικές ομάδες φαίνεται δύσκολο, αν και όχι ακατόρθωτο, ενώ η πρόκριση 2 ή 3 ομάδων μας σε ομίλους είναι ένα σενάριο που καλό είναι να επαληθευθεί για να ανέβει και η Ελλάδα στην ευρωπαϊκή κατάταξη...

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ