ΓΑΛΛΙΑ

Αμιάν - Μαρσέιγ 3-1: Κατήφορος δίχως τέλος

Marseille's Dario Benedetto, right, is challenged by Reims' Alaixys Romao during the French League One soccer match between Marseille and Reims at the Velodrome Stadium in Marseille, France, Saturday, Aug. 10, 2019. (AP Photo/Daniel Cole)
Marseille's Dario Benedetto, right, is challenged by Reims' Alaixys Romao during the French League One soccer match between Marseille and Reims at the Velodrome Stadium in Marseille, France, Saturday, Aug. 10, 2019. (AP Photo/Daniel Cole) AP

Η Μαρσέιγ γνώρισε την ήττα (3-1) στο Αμιάν από την τοπική ομάδα και δεν μπόρεσε να βάλει στοπ στην κατηφόρα της. Τέσσερα ματς χωρίς νίκη οι Phoceens, μοναδικός διασωθείς ο σκόρερ της Ντάριο Μπενεντέτο.

Άλλη μια βραδιά ποδοσφαιρικής απογοήτευσης στη Μασσαλία. Η ομάδα της πόλης, Μαρσέιγ, μετά τις τρεις σερί ισοπαλίες με Μονπελιέ, Ντιζόν και Ρεν γεύτηκε την ήττα.

Επισκέφτηκε το Αμιάν κι έφυγε από εκεί με άδεια τα χέρια. Οι Phoceens έμειναν πίσω στο σκορ μόλις έντεκα λεπτά μετά από την έναρξη του ματς από γκολ του Αλεεσάμι. Ο Ντάριο Μπενεντέτο - μοναδικός διασωθείς για τους φιλοξενούμενους ο Αργεντινός φορ - ισοφάρισε στο 23ο λεπτό, αλλά η ισορροπία στο σκορ δεν κράτησε πολύ.

Ο Γκιρασί με εκτέλεση πέναλτι στο 41ο λεπτό έδωσε ξανά προβάδισμα στην Αμιάν, ενώ ο Μεντόσα στο πρώτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου διαμόρφωσε το τελικό σκορ νίκης (3-1). Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Αμιάν στην έδρα της μετά από τρία ματς με δυο ήττες και μία ισοπαλία.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ