ΓΑΛΛΙΑ

Από τη Λίβερπουλ, στην... ανανέωση με Λιόν ο Φεκίρ

Lyon's Nabil Fekir, left, runs with the ball with Angers' Baptiste Santamaria, during their French League One soccer match in Decines, near Lyon, central France, Sunday, Jan. 14, 2018. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Lyon's Nabil Fekir, left, runs with the ball with Angers' Baptiste Santamaria, during their French League One soccer match in Decines, near Lyon, central France, Sunday, Jan. 14, 2018. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP PHOTO/LAURENT CIPRIANI

Μπορεί να έφτασε μία ανάσα από την Λίβερπουλ, ωστόσο ο Ναμπίλ Φεκίρ φαίνεται πως θα παραμείνει πιστός στη Λιόν, υπογράφοντας (προσεχώς) την επέκταση της συνεργασίας του με τον γαλλικό σύλλογο.

Ντρίμπλα ανανέωσης! Συνυφασμένο με τη Λιόν είναι το ποδοσφαιρικό μέλλον του Ναμπίλ Φεκίρ, ο οποίος βρέθηκε ένα βήμα πριν την μετακίνησή του στην "κόκκινη" όχθη του Μέρσεϊσαϊντ για λογαριασμό της Λίβερπουλ.

Όπως αναφέρει η έγκριτη γαλλική εφημερίδα "L' Equipe", πρόθεση των "λιονέ" είναι να επεκτείνουν την συνεργασία τους με τον 25χρονο βιρτουόζο μέσο, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του λήγει σε δύο χρόνια.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου της Ligue 1, Ζαν Μισέλ-Ολάς, σκοπεύει να προτείνει αναπροσαρμογή των οικονομικών όρων της συμφωνίας, με σημαντική αύξηση μισθού στον τεχνίτη μεσοεπιθετικό, ώστε να τον πείσει να παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμη κάτοικος "Groupama Stadium".

Ο δημιουργικός χαφ των "γκον" -που στέφθηκε πρωταθλητής κόσμου με την εθνική Γαλλίας στο πρόσφατο Μουντιάλ- ήταν... χάρμα ιδέσθαι την περσινή σεζόν, έχοντας συνολικό απολογισμό 23 γκολ και 8 ασίστ σε 40 εμφανίσεις, ανεξαρτήτως διοργάνωσης με το γαλλικό κλαμπ.

Photo Credits: AP Photo/Laurent Cipriani

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ