ΓΑΛΛΙΑ

Γαλλία: Με Ντεσάμπ μέχρι το 2022

France head coach Didier Deschamps directs his players during the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
France head coach Didier Deschamps directs his players during the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ επέκτεινε το συμβόλαιό του με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γαλλίας μέχρι το 2022 με στόχο την κατάκτηση του Μουντιάλ που θα διεξαχθεί στο Κατάρ.

Ανέλαβε τις τύχες της εθνικής Γαλλίας το 2012. Αποτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, όταν το 2014 αποκλείστηκε από τη μετέπειτα κάτοχο Γερμανία.

Έφθασε στην πηγή το 2016, αλλά δεν ήπιε το νέκταρ της επιτυχίας. Έφθασε στον τελικό της διοργάνωσης που φιλοξενήθηκε στα γήπεδα της χώρας του αλλά έχασε τον τίτλο στον τελικό από την Πορτογαλία. Η δικαίωση ήλθε το καλοκαίρι του 2018.

Κατέκτησε με τους μπλε το Παγκόσμιο Κύπελλο στη διοργάνωση της Ρωσίας. Η Γαλλία θα είναι στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020 - στον όμιλο του θανάτου με Πορτογαλία και Γερμανία - και το συμβόλαιό του εξέπνεε το επόμενο καλοκαίρι.

Ο 51χρονος προπονητής επέκτεινε το συμβόλαιό του με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γαλλίας μέχρι το 2022 με στόχο φυσικά το Μουντιάλ που φιλοξενηθεί στα γήπεδα του Κατάρ.

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ