ΓΑΛΛΙΑ

Γαλλική "μάχη" για Ράκιτιτς

Barcelona's Ivan Rakitic reacts after scoring against Betis during the La Liga soccer match between Barcelona and Betis at the Villamarin stadium, in Seville, Spain on Sunday, Jan. 21, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Barcelona's Ivan Rakitic reacts after scoring against Betis during the La Liga soccer match between Barcelona and Betis at the Villamarin stadium, in Seville, Spain on Sunday, Jan. 21, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Παρί Σεν Ζερμέν και Μονακό διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ποδοσφαιρικό πεδίο μάχης, με έπαθλο τα... πόδια του χαφ της Μπαρτσελόνα, Ιβάν Ράκιτιτς.

Ντέρμπι κορυφής στο Championnat! Γαλλική "βεντέτα" για τα ποδοσφαιρικά χαρίσματα του Ιβάν Ράκιτιτς, καθώς Παρί Σεν Ζερμέν και Μονακό ερίζουν για την υπογραφή του μουντιαλικού Κροάτη σταρ της Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Mundo Deportivo", Παριζιάνοι και Μονεγάσκοι βρίσκονται στα... χαρακώματα για την αφεντιά του 30χρονου δημιουργικού μέσου των "μπλαουγκράνα", σε μία μετωπική σύγκρουση, με μεταγραφικό περιεχόμενο.

Οι Καταλανοί δεν φέρονται διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον διεθνή με τη "Χρβάτσκα" χαφ, καθώς αποτελεί βασικό γρανάζι της (καλοκουρδισμένης) μηχανής του Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ έχουν φροντίσει να τοποθετήσουν ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη ύψους 125 εκατ. ευρώ.

Το ζάμπλουτο κλαμπ του Παρισιού διαθέτει την οικονομική ευχέρεια να καλύψει το συγκεκριμένο ποσό, ενώ και ο σύλλογος του Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει το... πορτοφόλι, για να ψωνίσει από το πάνω ράφι, ύστερα από τις πωλήσεις των Φαμπίνιο σε Λίβερπουλ και Λεμάρ σε Ατλέτικο Μαδρίτης αντίστοιχα, που απέφεραν συνολικά στα ταμεία της ομάδας του Πριγκιπάτου 115 εκατ. ευρώ.

Photo Credits: AP Photo/Miguel Morenatti

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ