ΓΑΛΛΙΑ

Γαλλικός "εμφύλιος" για χάρη του Ενζονζί

France's Steven Nzonzi is challenged by Croatia's Luka Modric, right, during the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Petr David Josek)
France's Steven Nzonzi is challenged by Croatia's Luka Modric, right, during the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Petr David Josek) AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Ντέρμπι με γαλλικό... άρωμα για τα προσόντα του Στίβεν Ενζονζί, καθώς Παρί Σεν Ζερμέν και Μονακό επιδιώκουν τον επαναπατρισμό του αμυντικού μέσου της Σεβίλλης.

Στους δύο τρίτος δεν χωρεί... Σύνοδος κορυφής στο Championnat, με τις Παρί και Μονακό να συγκρούονται στο μεταγραφικό πεδίο μάχης, με έπαθλο τον Στίβεν Ενζονζί.

Το γεγονός ότι ο 29χρονος πρωταθλητής Κόσμου με τους "bleus" στο πρόσφατο Μουντιάλ της Ρωσίας θέλει να φύγει από τη Σεβίλλη, δεν αποτελεί κοινό μυστικό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "France Football", μετά τις Ρόμα και Μπαρτσελόνα , ο διεθνής Γάλλος ανασταλτικός μέσος καταλαμβάνει περίοπτη θέση στη λίστα Παριζιάνων και Μονεγάσκων, με τους δύο συλλόγους να "τρακάρουν" μεταγραφικά για το "τρεχαντήρι" των Ανδαλουσιάνων.

Ύστερα από την πώληση των Ζοάο Μουτίνιο και Τόμας Λεμάρ , η ομάδα του Πριγκιπάτου διαθέτει το απαραίτητο ρευστό για να κινηθεί στην αγορά, επιδιώκοντας να "γεμίσει" το κέντρο της, με το προφίλ του Ενζονζί να ταιριάζει απόλυτα στα ποδοσφαιρικά "θέλω" του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Στον αντίποδα, ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου που εδρεύει στο Παρίσι, Άντερο Ερέρα, αποτελεί φαν του έμπειρου μέσου της Σεβίλλης, ωστόσο, υπάρχει διχογνωμία στο εσωτερικό των πρωτευουσιάνων, καθώς ο προπονητής των νταμπλούχων Γαλλίας, Τόμας Τούχελ, δείχνει σαφή προτίμηση στον πρώην παίκτη του, Γιούλιαν Βάιγκλ , που αγωνίζεται στη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Όπως και να 'χει, οι απαιτήσεις των Ανδαλουσιάνων ανέρχονται στα 40 εκατ. ευρώ, όσα δηλαδή αναγράφει η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη.

Photo Credits: AP Photo/Petr David Josek

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ