ΓΑΛΛΙΑ

Η Ligue 1 στα πόδια του Βίντα

Croatia's Domagoj Vida celebrates after his team advanced to the final during the semifinal match between Croatia and England at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, July 11, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Croatia's Domagoj Vida celebrates after his team advanced to the final during the semifinal match between Croatia and England at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, July 11, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Γαλλικός "εμφύλιος" ενόψει, για χάρη του σέντερ μπακ της Μπεσίκτας, Ντόμαγκοϊ Βίντα, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο των Λιόν και Μονακό.

Πόλος έλξης είναι ο Ντόμαγκοϊ Βίντα για τις Λιόν και Μονακό, οι οποίες "τρακάρουν" μεταγραφικά, για λογαριασμό του σκληροτράχηλου αμυντικού της Μπεσίκτας.

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, τόσο οι "γκον", όσο και οι Μονεγάσκοι ερίζουν για την απόκτηση του 29χρονου στόπερ των "μαυραετών", που έφτασε μία ανάσα από το... νέκταρ του "ιερού δισκοπότηρου" στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Ο μεταγραφικός υδράργυρος χτυπάει.. κόκκινο για τον διεθνή με την "Χρβάτσκα" αμυντικό, ο οποίος -αφού αρχικά βρέθηκε στο στόχαστρο της Άρσεναλ- απασχολεί, πλέον, τους δύο "γίγαντες" του Championnat.

Το πάνω χέρι στην υπόθεση διατηρεί η Λιόν, η οποία επανήλθε δυναμικά στην διεκδίκηση του Κροάτη, καταθέτοντας επίσημη προσφορά ύψους 12.000.000 €, όμως, ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης ζητάει τρία εκατ ευρώ περισσότερα, με το γαλλικό κλαμπ να προχωράει σε ρελάνς, ελπίζοντας να βρεθεί η "χρυσή τομή", αποσπώντας τη θετική απόκριση των Τούρκων.

Πάντως, στο "κόλπο" παραμένει και η ομάδα του Πριγκιπάτου, η οποία διαθέτει την οικονομική άνεση, προκειμένου να δελεάσει τους "ασπρόμαυρους" του Βοσπόρου.

Photo Credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ