ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατάρρευση κιγκλιδώματος και σοβαρά επεισόδια στο Μονπελιέ-Νιμ

Κατάρρευση κιγκλιδώματος και σοβαρά επεισόδια στο Μονπελιέ-Νιμ

Άγρια σκηνικά έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του Μονπελιέ-Νιμ, με τον διαιτητή να αναγκάζεται να διακόψει δύο φορές ματς ελέω κατάρρευσης κιγκλιδώματος και πολλά επεισόδια μεταξύ οπαδών και αστυνομίας (PHOTOS+VIDEOS).

Μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου η Μονπελιέ έκανε επίδειξη δύναμης και πέτυχε τρία γκολ κόντρα στην Νιμ σε 80 λεπτά, όμως έξω από αυτές η κατάσταση ήταν τόσο έκρυθμη ώστε ο διαιτητής να υποχρεωθεί να το διακόψει.

Το πρώτο "χτύπημα" ήρθε όταν κατέρρευσε κιγκλίδωμα σε θύρα που βρισκόταν πίσω από τη μία εστία μετά από γκολ της Μονπελιέ, με οπαδούς να πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο και να δημιουργείται σύγχυση και τελικά τον διαιτητή να μην έχει άλλη επιλογή από το να διακόψει υποχρεωτικά το ματς.

Η κατάσταση όντως εκτονώθηκε και το ματς άρχισε μετά από λίγο, όμως δεν ήταν για πολύ... Στο ίδιο ακριβώς σημείο όπου έγινε η πτώση του κιγκλιδώματος υπήρχαν συμπλοκές των φανατικών οπαδών των γηπεδούχων με την αστυνομία, με τον άρχοντα του αγώνα να υποχρεώνεται εκ νέου να σταματήσει τη ροή του ματς για να ηρεμήσει η κατάσταση.

Κάτι που έγινε, με το ματς να επιστρέφει στην... κανονικότητα μετά από περίπου μίσή ώρα για να παιχτεί το τελευταίο δεκάλεπτο και να πάρει τη νίκη η Μονπελιέ (3-0) που την έστειλε στη 2η θέση της βαθμολογίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ