ΓΑΛΛΙΑ

L' Equipe: "Η Μαρσέιγ αφήνει ελεύθερο τον Μήτρογλου"

Marseille's Konstantinos Mitroglou, left, reacts as Atletico's Angel Correa looks on during the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
Marseille's Konstantinos Mitroglou, left, reacts as Atletico's Angel Correa looks on during the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Equipe", οι διοικούντες τη Μαρσέιγ θέλουν να μειώσουν το κόστος του ποδοσφαιρικού τμήματος -εξαιτίας και της πανδημίας του κορονοϊού- με τον Κώστα Μήτρογλου να είναι στη μαύρη λίστα.

Παρελθόν από τη Μαρσέιγ αναμένεται να αποτελέσει ο Κώστας Μήτρογλου, παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Equipe", ο Έλληνας διεθνής στράικερ, που αγωνίστηκε δανεικός στην Αϊντχόφεν τη φετινή σεζόν, θα αποχωρήσει στο πλαίσιο περικοπών που αποφάσισε η διοίκηση των Μασσαλών εξαιτίας και της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο 32χρονος επιθετικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2017 απ' την Μπενφίκα αντί 15.000.000 ευρώ, αλλά δεν κατάφερε να καθιερωθεί στη Μαρσέιγ, παρότι τη πρώτη σεζόν έφτασε μέχρι τον τελικό του Europa League, όπου ηττήθηκε 3-0 από την Ατλέτικο. Αποτέλεσμα, να δοθεί δανεικός αρχικά στη Γαλατασαράι και στη συνέχεια στην PSV.

Tη φετινή σεζόν ο Μήτρογλου είχε τρία γκολ σε 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Αϊντχόφεν, δίχως να κάνει αισθητή την παρουσία του, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στη Μαρσέιγ, όπου δεν υπολογίζεται ενόψει της νέας σεζόν. Με τη γαλλική ομάδα, ο έμπειρος φορ είχε 16 τέρματα σε 50 αγώνες απ' το καλοκαίρι του 2017 έως τον Ιανουάριο του 2018.

Photo Credits: AP Photo/Thibault Camus

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ