ΓΑΛΛΙΑ

Λιόν - Ανζέ 6-0: Σόου με πρωταγωνιστές Ντεπάι και Ντεμπελέ

Lyon's Memphis Depay kicks the ball during a French League One soccer match against Reims in Decines, near Lyon, central France, Friday, Jan. 11, 2019. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Lyon's Memphis Depay kicks the ball during a French League One soccer match against Reims in Decines, near Lyon, central France, Friday, Jan. 11, 2019. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP

Κανένα πρόβλημα κόντρα στην Ανζέ δεν είχε η Λιόν η οποία με πρωταγωνιστές του Ντεπάι και Ντεμπελέ που πέτυχαν από δύο τέρματα επικράτησε με 6-0.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Λιόν την αναμέτρηση με την Ανζέ για τη δεύτερη αγωνιστική της Ligue 1. Ο Ντεπάι και η παρέα του συνέτριψαν τους αντιπάλους τους με 6-0 και έκαναν το 2/2 στο ξεκίνημα τους στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Ο Χουσέμ Αουάρ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 11' και στη συνέχεια ανέλαβαν δράση οι Ντεπάι και Ντεμπελέ.

Ο Γάλλος επιθετικός έκανε το 2-0 στο 36' για να κλείσει το σκορ του πρώτου ημιχρόνου ο Ντεπάι στο 42 διαμορφώνοντας το 3-0. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Ολλανδός χτύπησε ξανά για το 4-0 και στο 65' ο Ντεμπελέ και πάλι έκανε το 5-0!

Η Λιόν συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και έφτασε και σε έκτο τέρμα με τον Λούκας στο 72'. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης με την Λιόν να ξεκινά εντυπωσιακά τη νέα σεζόν στη Ligue 1.



TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ