ΓΑΛΛΙΑ

Λιόν: Λιποθύμησε την ώρα του ματς ο Τεριέ

Lyon's Martin Terrier is evacuated after being injured during the French League One soccer match between Lyon and Toulouse in Decines, outside Lyon, central France, Sunday, Jan. 26, 2020. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Lyon's Martin Terrier is evacuated after being injured during the French League One soccer match between Lyon and Toulouse in Decines, outside Lyon, central France, Sunday, Jan. 26, 2020. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP

Ο 22χρονος Γάλλος εξτρέμ της Λιόν, Μαρτέν Τεριέ, λιποθύμησε στη διάρκεια του ματς με την Τουλούζ και έπεσε στο έδαφος. Διακομίσθηκε με φορείο στο νοσοκομείο και υποβάλλεται σε εξετάσεις. (VIDEO)

Πάγωσαν όλοι στη Groupama Arena το απόγευμα της Κυριακής όταν στο 20ό λεπτό της αναμέτρησης της Λιόν με την Τουλούζ ο Μαρτέν Τεριέ λιποθύμησε ων μόνος του στο κέντρο του γηπέδου.

Ο 22χρονος Γάλλος εξτρέμ των γκον έπεσε στο έδαφος, ενώ συμπαίκτες και αντίπαλοι έσπευσαν πάνω του. Διακομίσθηκε με φορείο στο νοσοκομείο και υποβάλλεται σε λεπτομερείς εξετάσεις.

Αντικαταστάθηκε από τον Τοκό Εκαμπί, ενώ η Λιόν από τον επίσημο λογαριασμό της στα social media έκανε λόγο για αδιαθεσία και για βελτίωση της κατάστασης υγείας του Μαρτέν Τεριέ. Δείτε τη στιγμή της πτώσης του Γάλλου στο έδαφος ως αποτέλεσμα της λιποθυμίας:

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ