ΓΑΛΛΙΑ

Λιόν: Ο Ζαν Μισέλ Ολά έκοψε τα φτερά της Μπαρτσελόνα για Ντεπάι

Lyon's Memphis Depay reacts after missing a chance to score during the Champions League semifinal soccer match between Lyon and Bayern at the Jose Alvalade stadium in Lisbon, Portugal, Wednesday, Aug. 19, 2020. (Franck Fife/Pool via AP)
Lyon's Memphis Depay reacts after missing a chance to score during the Champions League semifinal soccer match between Lyon and Bayern at the Jose Alvalade stadium in Lisbon, Portugal, Wednesday, Aug. 19, 2020. (Franck Fife/Pool via AP) FRANCK FIFE/POOL VIA AP

Ο πρόεδρος της Λιόν θέλησε να βάλει μια και καλή φρένο στην οργιάζουσα φημολογία για συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τον Μέμφις Ντεπάι, αποκαλύπτοντας μέσω του λογαριασμού του στο Twitter πως οι Καταλανοί δεν θα καταθέσουν πρόταση για τον Ολλανδό επιθετικό.

Η ολλανδική "Telegraaf" έβαλε φωτιά στους φίλους της Λιόν αλλά και της Μπαρτσελόνα με δημοσίευμά της, καθώς έκανε λόγο για συμφωνία των διοικήσεων των δύο ομάδων για την απόκτηση του Μέμφις Ντεπάι από τους μπλαουγκράνα έναντι του ποσού των 30.000.000 ευρώ, υποστηρίζοντας παράλληλα πως με τον παίκτη είχε ήδη μιλήσει ο Ρόναλντ Κούμαν.

Σύμφωνα πάντως, με τον Ζαν Μισέλ Ολά, το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα γιατί απλούστα η Μπαρτσελόνα δεν θα κάνει πρόταση για τον παίκτη των "λιονέ".

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε ο ίδιος μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter, με τον έμπειρο παράγοντα να παραθέτει το δημοσίευμα της "Telegraaf" και να αναφέρει από την πλευρά του τα εξής:

"Ο Μέμφις θα κόστιζε 30.000.000 ευρώ στην Μπαρτσελόνα. Ο πρόεδρος της Μπάρτσα μού είπε την περασμένη Κυριακή ότι υπέφεραν πολύ από την κρίση ελέω του κορονοϊού και δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν πρόταση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Mπαρτσελόνα: Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Ντεπάι
TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ