ΓΑΛΛΙΑ

Μαρσέιγ: Ο Παγέτ χλευάζει στο instagram τον Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ στην αναμέτρηση της Παρί με την Μαρσέιγ κόντρα στον Άλβαρο, ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε ρατσιστικά στον Βραζιλιάνο σταρ.
Ο Νεϊμάρ στην αναμέτρηση της Παρί με την Μαρσέιγ κόντρα στον Άλβαρο AP PHOTOS

Ο Ντιμιτρί Παγέτ ανέβασε φωτογραφία στο instagram με τον Νεϊμάρ να κλαίει, χλευάζοντάς τον έτσι για όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής (13/9) στο Παρί - Μαρσέιγ.

Σε ένα επεισοδιακό ντέρμπι που είχε πέντε κόκκινες (για συμπλοκές στις καθυστερήσεις) και 12 κίτρινες κάρτες, η Μαρσέιγ νίκησε 1-0 την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι το βράδυ της Κυριακής (13/9) και υποχρέωσε την πρωταθλήτρια Γαλλίας σε δεύτερη ήττα στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές.

Ανάμεσα σε αυτούς που αποβλήθηκαν -μετά τη χρήση VAR- ήταν ο Νεϊμάρ. Ο σταρ της Παρί, που χτύπησε στον σβέρκο τον Άλβαρο Γκονθάλεθ, ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από τον άσο της Μαρσέιγ, ενώ στο Twitter ανέφερε ότι μετάνιωσε που δεν τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Ντιμιτρί Παγέτ της Μαρσέιγ ανέβασε φωτογραφία στο instagram, στην οποία ο Άλβαρο φαίνεται να κρατάει στα χέρια τον κλαμένο Νεϊμάρ. Ο Γάλλος σταρ των Μασσαλών συνόδευσε την εικόνα με το εξής σχόλιο: "Σε μια οργανωμένη μπάντα, δεν είναι η πρωτεύουσα, είναι η Μαρσέιγ...".

Το έκανε αυτό για να καταδείξει ότι... αφεντικό στη Γαλλία δεν είναι η Παρί, αλλά η Μαρσέιγ...

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ