ΓΑΛΛΙΑ

Μονακό: Δίνει 40 εκατ. ευρώ και Λόπες για Μπεν Γεντέρ!

Sevilla's Ben Yedder, celebrates after scoring against Real Madrid during La Liga soccer match between Sevilla and Real Madrid at the Sanchez Pizjuan stadium, in Seville, Spain on Wednesday, May. 9, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Sevilla's Ben Yedder, celebrates after scoring against Real Madrid during La Liga soccer match between Sevilla and Real Madrid at the Sanchez Pizjuan stadium, in Seville, Spain on Wednesday, May. 9, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Η Μονακό ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει μια πολύ μεγάλη μεταγραφή, αποκτώντας τον Μπεν Γεντέρ από τη Σεβίλλη έναντι 40 εκατ. ευρώ και του Ρόνι Λόπες ως αντάλλαγμα.

Την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής κοιτάζει η Μονακό και στο πλαίσιο αυτό ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει μια πολύ μεγάλη μεταγραφή, αποκτώντας τον Μπεν Γεντέρ από τη Σεβίλλη έναντι 40 εκατ. ευρώ και του Ρόνι Λόπες ως αντάλλαγμα.

Ο Γάλλος επιθετικός την περασμένη σεζόν σημείωσε 30 γκολ και μέτρησε 11 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις για την ισπανική ομάδα. Σύμφωνα με την "Equipe", η Μονακό δίνει 40 εκατομμύρια ευρώ και μαζί τον Λόπες, ώστε η Σεβίλλη να πει το "ναι" και να προχωρήσει το deal.

Ο Μπεν Γεντέρ είχε πάει στη Σεβίλλη με 9,5 εκατ. ευρώ από την Τουλούζ και έχει βγάλει την επένδυση και με το παραπάνω. Πλέον, ετοιμάζεται να επαναπατριστεί και να μετακομίσει στο Πριγκιπάτο, έχοντας ως προπονητή του τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, που επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του.

AP Photo/Miguel Morenatti

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ