ΓΑΛΛΙΑ

Μονακό: Ήττα-"σοκ" εντός έδρας από τη Μετς και αποκλεισμός από το Κύπελλο Γαλλίας

Monaco forwarder Radamel Falcao gestures during the Champions League Group A soccer match between Monaco and Club Brugge at the Louis II stadium in Monaco, Tuesday, Nov. 6, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Monaco forwarder Radamel Falcao gestures during the Champions League Group A soccer match between Monaco and Club Brugge at the Louis II stadium in Monaco, Tuesday, Nov. 6, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP

Η κατρακύλα για τη Μονακό συνεχίζεται καθώς αυτή τη φορά η ομάδα του Τιερί Ανρί γνώρισε ταπεινωτικό αποκλεισμό στους 32 του Κυπέλλου Γαλλίας. Έχασε εντός έδρας με 3-1 από τη Μετς που είναι πρωτοπόρος στη Ligue 2.

Αποκλεισμός σοκ για τη Μονακό από την επόμενη φάση του Κυπέλλου Γαλλίας, με την ομάδα του Τιερί Ανρί να γνωρίζει την ήττα με 3-1 από τη Μετς που είναι πρωτοπόρος στη Ligue 2και να μην συνεχίζει στους 16 του Coupe de France.

Η κατρακύλα για την ομάδα του Φαλκάο και των συμπαικτών του συνεχίζεται με τους "μονεγάσκους" να μην μπορούν να σηκώσουν κεφάλι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Υπενθυμίζεται ότι στη Ligue 1 έχει συγκεντρώσει μετά από 21 ματς 15 βαθμούς και βρίσκεται στην προτελευταία (19η) θέση.

Η Μονακό βρέθηκε να χάνει στο 32' με γκολ του Χέιν και ο Φαλκάο ήταν αυτός που έφερε το ματς στα ίσια στο 40'. Στο δεύτερο μέρος όμως ο Γκακπά στο 62' και ο Νιάν στο 74' πέτυχαν δυο γκολ τα οποία έδωσαν τη νίκη στην ομάδα της Μετς με 3-1.

Η ενδεκάδα της Μονακό...: Σούμπασιτς, Γκλικ, Σιντιμπέ, Χέρνιχς, Ζέμερσον (70' Φάμπρεγκας), Μπαντιασίλ, Ρόνι Λόπες, Γκολόβιν (64' Σιλά), Τίλεμανς, Μπαγιό-Τουρέ, Φαλκάο.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ