ΓΑΛΛΙΑ

Μονακό - Λιόν 0-3: Πρεμιέρα με τριάρα οι "Λιονέ"

Lyon forward Moussa Dembele looks on during the French League One soccer match between Lyon and Toulouse, in Decines, near Lyon, central France, Sunday, March 3, 2019. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Lyon forward Moussa Dembele looks on during the French League One soccer match between Lyon and Toulouse, in Decines, near Lyon, central France, Sunday, March 3, 2019. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP

Η Λιόν στην πρεμιέρα της Ligue 1 επικράτησε με 3-0 της Μονακό που έπαιξε για εξήντα λεπτά με δέκα ποδοσφαιριστές.

Με το δεξί μπήκε στο φετινό πρωτάθλημα στη Γαλλία η Λιόν επικρατώντας με 3-0 της Μονακό στο Πριγκιπάτο. Οι φιλοξενούμενοι δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στη νίκη εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως οι γηπεδούχοι έπαιζαν από το 30' με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Φάμπρεγας μετά από υπόδειξη του VAR για χτύπημα εκτός φάσης.

Η Λιόν μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 5' πήρε προβάδισμα στο σκορ όταν σε κόρνερ από τα αριστερά ο Ντεμπελέ πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-0.

Στο 36' ο Ντεμπάι ήταν αυτός που πέτυχε δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους μετά από πάσα του Τιάγκο Μέντες ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Τουσάρτ με σουτ εκτός περιοχής.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ