ΓΑΛΛΙΑ

Μονακό: Ο Ζαρντίμ θέλει τον Ζαρντίμ!

Monaco's head coach Leonardo Jardim gives instructions during the Champions League semifinal first leg soccer match between Monaco and Juventus at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday, May 3, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Monaco's head coach Leonardo Jardim gives instructions during the Champions League semifinal first leg soccer match between Monaco and Juventus at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday, May 3, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο προπονητής της Μονακό, Λεονάρντο Ζαρντίμ ζήτησε από τους διοικούντες τη γαλλική ομάδα την απόκτηση του συνονόματου Βραζιλιάνου γκολκίπερ της Ρίο Άβε!

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ καλεί στο Μονακό τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Όχι, δεν διαβάσατε λάθος! Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της Μονακό ζήτησε από τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας την απόκτηση του γκολκίπερ της Ρίο Άβε, με τον οποίον έχει το ίδιο όνομα και επώνυμο.

Είναι ο 24χρονος (20/3/1995) Βραζιλιάνος τερματοφύλακας (1,88 μ.), Λεονάρντο Σέζαρ Ζαρντίμ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Γκρέμιο και το 2014 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του κλαμπ από το Πόρτο Αλέγκρε.

Το καλοκαίρι του 2018 παραχωρήθηκε δανεικός στη Ρίο Άβε, η οποία ενεργοποίησε μεσούσης της σεζόν που τελείωσε την οψιόν αγοράς του ύψους 1.000.000 ευρώ! Έκανε 38 συμμετοχές με τη Ρίο Άβε.

Photo credits: AP Images

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ