ΓΑΛΛΙΑ

Μονακό: Στην πόρτα της εξόδου ο Φαλκάο

Monaco forwarder Radamel Falcao gestures during the Champions League Group A soccer match between Monaco and Club Brugge at the Louis II stadium in Monaco, Tuesday, Nov. 6, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Monaco forwarder Radamel Falcao gestures during the Champions League Group A soccer match between Monaco and Club Brugge at the Louis II stadium in Monaco, Tuesday, Nov. 6, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη Μονακό επανέλαβε ο Ρανταμέλ Φαλκάο, στο περιθώριο του φιλικού αγώνα των Μονεγάσκων με τη Σαμπντόρια.

Αδειάζει η κλεψύδρα της παραμονής του Ραδαμέλ Φαλκάο στη Μονακό. Ο Κολομβιανός στράικερ, στο περιθώριο του φιλικού αγώνα των Μονεγάσκων με τη Σαμπντόρια, επανέλαθε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από το Πριγκιπάτο.

"Υπάρχουν κάποιες προτάσεις πολύ σημαντικές για την καριέρα μου και θέλω να δώσω απάντηση. Γνωρίζω ότι ο αντιπρόεδρος θέλει να μείνω, αλλά για έναν παίκτη σαν εμένα, είναι περίπλοκο όταν απομένει μόνο ένας χρόνος στο συμβόλαιο", δήλωσε ο Φαλκάο, που βρίσκεται στο στόχαστρο της Βαλένθια και της Γαλατασαράι.

Ο 33χρονος σέντερ φορ έσπευσε να προσθέσει ότι δεν θέλει να χαλάσει τις σχέσεις του με τον γαλλικό σύλλογο και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι υπάρχει αλληλλοκατανόηση μεταξύ των δύο πλευρών. "Ο σύλλογος δεν μου πρόσφερε ανανέωση. Πρέπει να σκεφτώ το μέλλον μου και την οικογένειά μου. Είμαι στη διαδικασία εξέτασης των προτάσεων", κατέληξε ο Κολομβιανός.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ