ΓΑΛΛΙΑ

Μονακό: Συνεχίζει στους Μονεγάσκους ο Ζαρντίμ

Monaco's head coach Leonardo Jardim gives instructions during the Champions League semifinal first leg soccer match between Monaco and Juventus at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday, May 3, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Monaco's head coach Leonardo Jardim gives instructions during the Champions League semifinal first leg soccer match between Monaco and Juventus at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday, May 3, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο αντιπρόεδρος της Μονακό, Όλεγκ Πετρόφ, ανέφερε πως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πολλά ακούγονται για το μέλλον του Λεονάρντο Ζαρντίμ στη Μονακό, τ' όνομά του φιγουράρει σε πολλά ρεπορτάζ, αλλά ο ίδιος δεν προτίθεται να πάει πουθενά. Ο Πορτογάλος κόουτς θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας, όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος των Μονεγάσκων, Όλεγκ Πετρόφ, στο ετήσιο πάρτι μετά το φινάλε της σεζόν.

Ο Ζαρντίμ κράτησε τη Μονακό στη μεγάλη κατηγορία, επιστρέφοντας σε μια περίοδο που η ομάδα παρέπεε και για το λόγο αυτό ο Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ δεν θέλει να τον χάσει ξανά. Παράλληλα, έγινε γνωστό πως οριστικά κάτοικος Πριγκιπάτου έγινε ο Ζέλσον Μάρτινς από την Ατλέτικο, καθώς η Μονακό τον αγόρασε από τους ροχιμπλάνκος έπειτα από ένα επιτυχημένο εξάμηνο ως δανεικός.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ