Να τινάξει την μπάνκα στον αέρα θέλει η Μονακό, αφού είναι έτοιμη να ενεργοποιήσει τη "βόμβα" που ακούει στο όνομα του, Μάουρο Ίκάρντι.

Με τον Ραδαμέλ Φαλκάο να οδεύει προς Τουρκία για λογαριασμό της Γαλατασαράι και την Μονακό να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο στο ''Championnat'', με δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ψάχνει να βρει τις λύσεις που θα δώσουν την απαραίτητη ώθηση για ανάκαμψη και το κάτι παραπάνω στην ομάδα του.

ADVERTISING

Γι' αυτόν τον λόγο, έχει πείσει την διοίκηση των Μονεγάσκων, να κυνηγήσει την περίπτωση του Μάουρο Ικάρντι που είναι μετέωρος στην Ίντερ.

Μάλιστα, όπως μεταδίδει το ''Rai'', η ομάδα του Πριγκιπάτου θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση με το "πάγωμα" των διΑπραγματεύσεων στην Ιταλία και προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο στον Αργεντινό επιθετικό, με 12 εκατ. ευρώ ετησίως, με σκοπό να δελεάσει τον 26χρονο επιθετικό να υπογράψει και να γίνει κάτοικος του Μόντε Κάρλο.

Όσον αφορά στα χρήματα που δίνει για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, η Μονακό φέρεται πως είναι διατεθειμένη να φτάσει μέχρι και τα 65 εκατ. ευρώ, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένους τους ιθύνοντες της Ίντερ με την συγκεκριμένη πρόταση, αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, που δεν υπολογίζεται από τον Αντόνιο Κόντε.

ADVERTISING

AP Photo/Antonio Calanni