ΓΑΛΛΙΑ

Μουρίνιο: "Δεν θέλω να είμαι το καλό παιδί"

ManU coach Jose Mourinho gestures during their English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
ManU coach Jose Mourinho gestures during their English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Ο Ζοζέ Μουρίνιο απάντησε στην κριτική που δέχεται για τον χαρακτήρα του, ενώ αρνήθηκε ξανά ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Παρί Σεν-Ζερμέν για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας.

Συνέντευξη στην κορυφαία γαλλική εφημερίδα, "Equipe", παραχώρησε ο 58χρονος Πορτογάλος πρώην προπονητής των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Ρεάλ, Ίντερ, Πόρτο, Λεϊρία και Μπενφίκα, Ζοζέ Μουρίνιο.

"Δεν θέλω να είμαι το καλό παιδί", απάντησε ο Ίβηρας στην κριτική που δέχεται για τον χαρακτήρα του ενώ φυσικά ρωτήθηκε από τους Γάλλους δημοσιογράφους για τη φημολογία που έχει ξεσπάσει περί διαπραγματεύσεων με την Παρί Σεν-Ζερμέν για ν' αντικαταστήσει τον Τόμας Τούχελ στην τεχνική της ηγεσίας.

Μουρίνιο: "Δεν θέλω να είμαι το καλό παιδί"

Η πρώτη σελίδα της "Equipe" την Τετάρτη (15/5)

"Είναι αδύνατον να προπονήσεις μια ομάδα που έχει ήδη προπονητή. Η Παρί έχει πρότζεκτ με παίκτες παγκοσμίου επιπέδου, αλλά δεν έχει κατακτήσει κάτι στην Ευρώπη. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι το ίδιο και με τους προπονητές.

Μπορεί να έχεις μεγάλη ποιότητα, αλλά να φθάσεις στο τέλος της καριέρας σου και να μην έχεις κατακτήσει κάτι στην Ευρώπη. Κάτι σου λείπει τότε".

Photo credits: AP Images

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ