ΓΑΛΛΙΑ

Νίκη με ανατροπή η Στρασμπούρ, 2-1 τη Ναντ

Lille's defender Mehmet Celik, centre, with Kalifa Coulibaly of Nantes during a French League One soccer match between Nantes and Lille at La Beaujoire Stadium in Nantes, western France, Sunday, March 31, 2019. (AP Photo/David Vincent)
Lille's defender Mehmet Celik, centre, with Kalifa Coulibaly of Nantes during a French League One soccer match between Nantes and Lille at La Beaujoire Stadium in Nantes, western France, Sunday, March 31, 2019. (AP Photo/David Vincent) AP

Η Στρασμπούρ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ματς με τη Ναντ με αντεπίθεση διαρκείας και γκολ ένα λεπτό πριν το τέλος έφτασε στη νίκη και στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Η Στρασμπούρ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής στη Ligue 1, επικρατώντας με 2-1 της Ναντ και μάλιστα με ανατροπή σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι που έχασαν την ευκαιρία μετά απ' αυτή την ήττα να βρεθούν στην κορυφή πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 28 με τον Κουλιμπαλί.

Στο δεύτερο μέρος όμως η Στρασμπούρ με αντεπίθεση διαρκείας έφτασε αρχικά στην ισοφάριση στο 66' με τον Λίεναρντ και εν συνεχεία ένα λεπτό πριν το τέλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αζόρκ πήγε τη νίκη.

PHOTO CREDITS: AP IMAGES

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ