ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νις - Παρί Σεν Ζερμέν 0-3: ο Νεϊμάρ έστησε πάρτι και στη Νίκαια!

PSG's Neymar celebrates the opening goal during their League One soccer match between Paris Saint-Germain and Caen at Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, Aug. 12, 2018. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Neymar celebrates the opening goal during their League One soccer match between Paris Saint-Germain and Caen at Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, Aug. 12, 2018. (AP Photo/Michel Euler) AP PHOTO/MICHEL EULER

Η Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζει την προέλασή της προς τον τίτλο, με το νέο θύμα της ομάδας του Τούχελ να είναι η Νις και το "8 στα 8" να την κρατάει σε χαώδη απόσταση από τους διώκτες της.

Ας περάσει ο επόμενος. Αυτή θα πρέπει να είναι η μόνιμη επωδός στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν μετά από κάθε επιτυχία στο πρωτάθλημα, με τους πρωταθλητές να πανηγυρίζουν το απόγευμα του Σαββάτου το "8 στα 8" που την κρατούν σε απόσταση ασφαλείας από τη 2η της βαθμολογίας Σεντ Ετιέν (24 βαθμοί έναντι 15 των "στεφανουά").

Αυτή τη φορά η ομάδα του Παρισιού έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Νις, με τα δύο γκολ του Νεϊμάρ και το ένα του Ενκουνκού να υπογράφουν το επιβλητικό 3-0 απέναντι στην ομάδα του Μάριο Μπαλοτέλι που έπαιζε για παραπάνω από μισή ώρα με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Τσιπριέν.

Σημειώνεται πως η Παρί Σεν Ζερμέν κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της να αρχίσει με οκτώ νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της Ligue 1 ενώ είναι μόλις η δεύτερη συνολικά μετά την Λιλουά τη σεζόν 1936-37.

Η σύνθεση της Παρί Σεν Ζερμέν: Αρεολά, Κερέρ, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Κιμπέμπε, Ενκουνκού (57' Μπερνάτ), Ντιαμπί (72' Τσουπό-Μοτίν), Ραμπιό, Ντι Μαρία (72' Βεράτι), Νεϊμάρ, Εμπαπέ

Από τα υπόλοιπα αποτελέσματα της βραδιάς, ξεχωρίζει η γκέλα της Λιόν κόντρα στην Ναντ, με τους "λιονέ" να προέρχονται από τρεις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις απέναντι σε Μάντσεστερ Σίτι, Μαρσέιγ και Ντιζόν αλλά να μένουν στο 1-1 με τα "καναρίνια" (προτελευταίοι στη βαθμολογία) και να πέφτουν από τη 2η θέση.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου

Σεντ Ετιέν - Μονακό 2-0 (41' 54' Καζρί)

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου

Νις - Παρί Σεν Ζερμέν 0-3 (22', 90' Νεϊμάρ, 46' Ενκουνκού)

Λιόν - Ναντ 1-1 (22' Αουάρ / 62' Μποσκίλια)

Στρασμπούρ - Ντιζόν 3-0 (13' Ντα Κόστα, 82' Μοτίμπα, 90' Μαρτίν)

Ανζέρ - Γκινγκάμπ 0-1 (45' Μπενεζέ)

Καέν - Αμιάν 1-0 (40' πεν. Νινγκά)

Ρεμς - Μπορντό 0-0

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου

Ρεν - Τουλούζ (16:00)

Μονπελιέ - Νιμ (18:00)

Λιλ - Μαρσέιγ (22:00)

Αναλυτικά η βαθμολογία της Ligue1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ