ΓΑΛΛΙΑ

Ντιζόν - Μαρσέιγ 1-2: Άνεμος αλλαγής με "Super Mario"

Marseille's Boubacar Kamara, center, celebrates his side first goal with teammates Lucas Ocampos, left, and Duje Caleta-Car during the French League One soccer match between Marseille and Bordeaux at the Velodrome Stadium, in Marseille, Tuesday, Feb. 5, 2019. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's Boubacar Kamara, center, celebrates his side first goal with teammates Lucas Ocampos, left, and Duje Caleta-Car during the French League One soccer match between Marseille and Bordeaux at the Velodrome Stadium, in Marseille, Tuesday, Feb. 5, 2019. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Με μπροστάρη τον Μάριο Μπαλοτέλι, η Μαρσέιγ επιβλήθηκε 2-1 εκτός έδρας της Ντιζόν με ανατροπή και έπιασε στην 4η θέση της βαθμολογίας την Σεντ Ετιέν.

Ένα πολύτιμο τρίποντο στη μάχη που δίνει για έξοδο στην Ευρώπη τη νέα σεζόν πανηγύρισε το βράδυ της Παρασκευής η Μαρσέιγ για την 24η αγωνιστική της Ligue 1.

Η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία βρέθηκε πίσω στο σκορ στην έδρα της Ντιζόν από το γκολ του Μαριέ στο 18' όμως στο δεύτερο ημίχρονο έφερε τα πάνω κάτω: πρώτα ισοφάρισε με τον Μπαλοτέλι στο 56' (δεύτερο γκολ στην τρίτη του συμμετοχή με τους "Φωκαείς") και στο 74' ήταν ο Οκάμπος εκείνος που της χάρισε το τρίποντο της νίκης την έφερε στην 4η θέση μαζί με την Σεντ Ετιέν.

Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη της Μαρσέιγ στο πρωτάθλημα, τρεις ημερες μετά το 1-0 επί της Μπορντό στο άδειο (λόγω τιμωρίας) "Βελοντρόμ", με την Ολιμπίκ να φτάνει μάλιστα σε τέτοιο νικηφόρο σερί για πρώτη φορά μετά από τον... Νοέμβριο!

H σύνθεση της Μαρσέιγ: Μανταντά, Σακάι, Καμαρά, Καλέτα-Καρ, Αμαβί, Λόπες (69' Σανσόν), Στρόοτμαν (79' Ρολάντο), Σαρ (55' Ζερμέν), Τοβέν, Οκάμπος, Μπαλοτέλι

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 24ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου

Ντιζόν - Μαρσέιγ 1-2 (18' Μαριέ / 56' Μπαλοτέλι, 74' Οκάμπος)

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου

Παρί Σεν Ζερμέν - Μπορντό (18:00)

Στρασμπούρ - Ανζέ (21:00)

Αμιάν - Καέν

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου

Ναντ - Νιμ (16:00)

Τουλούζ - Ρεμς

Μονπελιέ - Μονακό

Γκινγκάμπ - Λιλ (18:00)

Ρεν - Σεντ Ετιέν

Νις - Λιόν (22:00)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LIGUE 1

Photo Credits: AP Photo/Claude Paris

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ