ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ανρί γίνεται αντί-Ζαρντίμ σε 48 ώρες

Former France's soccer player Thierry Henry acknowledges applause prior to the international friendly soccer match between France and Brazil at the Stade de France, north of Paris, France, Thursday, March 26, 2015. (AP Photo/Francois Mori)
Former France's soccer player Thierry Henry acknowledges applause prior to the international friendly soccer match between France and Brazil at the Stade de France, north of Paris, France, Thursday, March 26, 2015. (AP Photo/Francois Mori) AP

Το παρθενικό του βήμα ως πρώτος προπονητής αναμένεται να κάνει ο Τιερί Ανρί, καθώς στην Αγγλία θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία του "Τιτί" με την Μονακό εντός των επόμενων 48 ωρών.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έφερε δυο... καράβια χρήματα στη Μονακό, μαζί μ' ένα πρωτάθλημα και μία σούπερ πορεία μέχρι τους τέσσερις του Champions League.

Ωστόσο, οι δύο πλευρές χώρισαν και οι Μονεγάσκοι αναζητούν τον επόμενο προπονητή που θα κάτσει στον πάγκο.

Σύμφωνα, πάντως, με το " skysports.com" ο εκλεκτός έχει βρεθεί και αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των επόμενων 48 ωρών.

Ο Τιερί Ανρί, λοιπόν, θα γίνει ο νέος κόουτς της ομάδας του Πριγκιπάτου -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο με τον Πορτογάλο προκάτοχό του. Ποιο είναι αυτό; Η ανάπτυξη ταλέντων με σκοπό περήφανες πωλήσεις αλά Εμπαπέ στην Παρί.

Υπενθυμίζουμε πως ο πρώην "Κανονιέρης" παραλίγο να γινόταν αντίπαλος της μελλοντικής του ομάδας, αφού πρόσφατα είχε συζητήσει με την Μπορντό για να την αναλάβει μετά την απόλυση του Γκουστάβο Πογέτ. Ο 41χρονος δεν τα είχε βρει τότε με το συγκεκριμένο κλαμπ στα χρήματα του συμβολαίου του (σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα ζητούσε 2,5 εκατ. ευρώ το χρόνο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ