ΓΑΛΛΙΑ

Όχι Μουρίνιο σε Λιόν

FILE - In this Tuesday, Oct. 23, 2018. file photo, Manchester United coach Jose Mourinho sits on the bench during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Juventus at Old Trafford, Manchester, England. Manchester United announced Tuesday Dec. 18, 2018, Jose Mourinho has left the Premier League club with immediate effect. (AP Photo/Dave Thompson, File)
FILE - In this Tuesday, Oct. 23, 2018. file photo, Manchester United coach Jose Mourinho sits on the bench during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Juventus at Old Trafford, Manchester, England. Manchester United announced Tuesday Dec. 18, 2018, Jose Mourinho has left the Premier League club with immediate effect. (AP Photo/Dave Thompson, File) AP

Ο Ζοζέ Μουρίνιο απάντησε αρνητικά στην πρόταση του προέδρου της Λιόν, Ζαν-Μισέλ Ολά, για ν' αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας γιατί σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η επιστροφή του στην Premier League.

Η Λιόν ανακοίνωσε τη Δευτέρα (8/10) τη λύση της συνεργασίας της με τον Σιλβίνιο και η αναζήτηση του αντικαταστάτη του συνεχίζεται με τον Λοράν Μπλαν να βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Σύμφωνα με το RMC ο πρόεδρος των γκον, Ζαν-Μισέλ Ολά, έκανε πρόταση στον Ζοζέ Μουρίνιο. Ο 56χρονος Πορτογάλος τεχνικός, ωστόσο, απάντησε αρνητικά. Κι αυτό γιατί θέλει να επιστρέψει στην Premier League.

Στην Αγγλία, άλλωστε, διαμένει μόνιμα η οικογένειά του. Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραμένει άνεργος από τον Δεκέμβριο του 2018 όταν και απολύθηκε από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την οποία δήλωσε ότι φέτος έχει χειρότερη εικόνα κι από τη δική του εποχή.

Ο Λοράν Μπλαν παραμένει το φαβορί για να διαδεχθεί τον Βραζιλιάνο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο 53χρονος Γάλλος παραμένει άνεργος από τον Ιούνιο του 2016, όταν κι απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν-Ζερμέν.

Ο πρώην προπονητής των Μπορντό και εθνικής Γαλλίας φιλοξενήθηκε στον αέρα στο Match Center του Sport24 Radio 103,3 με τους Αντρέα Παλομπαρίνι, Γιώργο Περπερίδη και Νίκο Συριώδη και συνομίλησε με τον πρώην συμπαίκτη του, Γρηγόρη Γεωργάτο.

Photo credits: AP Images

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ