ΓΑΛΛΙΑ

Παίκτης της Μονακό ο Γκολόβιν

Russia's Alexander Golovin, centre, vies for the ball with Croatia's Domagoj Vida, left, and Ivan Strinicduring the quarterfinal match between Russia and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium, in Sochi, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Darko Bandic)
Russia's Alexander Golovin, centre, vies for the ball with Croatia's Domagoj Vida, left, and Ivan Strinicduring the quarterfinal match between Russia and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium, in Sochi, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Darko Bandic) AP PHOTO/DARKO BANDIC

Την απόκτηση του Αλεξάντρ Γκολόβιν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (27/7) η Μονακό.

Παίκτης της Μονακό για τα επόμενα πέντε χρόνια είναι ο Αλεξάντρ Γκολόβιν, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (27/7) ο σύλλογος του Πριγκιπάτου.

Ο Γκολόβιν εξαργύρωσε με αυτό τον τρόπο την πολύ καλή σεζόν που είχε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και την γεμάτη παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την άφιξη του Αλεξάντρ Γκολόβιν στη Μονακό. Είναι ένας ταλαντούχος νεαρός ποδοσφαιριστής, εξαιρετικά διακριθής στη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τον οποίο παρακολουθούσαμε εδώ και πολύ καιρό. Έχει εμπειρία από την πρώτη κατηγορία της Ρωσίας, αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό από ευρωπαϊκούς συλλόγους, ο Αλεξάντρ επέλεξε το αθλητικό πρότζεκτ της Μονακό, που θα του πορσφέρει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την πρόοδο του", υποστήριξε ο αντιπρόεδρος των Μονεγάσκων, Βαντίμ Βασίλιεβ.

"Είμαι πολύ χαροούμενος που υπέγραψα στη Μονακό. Είναι μια νέα περιπέτεια για εμένα, την οποία προσεγγίζω με μεγάλη φιλοδοξία. Ανυπομονώ να γνωρίσω το επιτελείο και τους νέους συμπαίκτες μου", τόνισε από την πλευρά του ο Ρώσος διεθνής μέσος.

AP Photo/Darko Bandic

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ