ΓΑΛΛΙΑ

Παίρνει Ντοσεβί η Τουλούζ

Παίρνει Ντοσεβί η Τουλούζ
EUROKINISSI

Παίκτης της Τουλούζ θα πρέπει να λογίζεται ο Ματιέ Ντοσεβί, με την απόκτησή του από την γαλλική ομάδα να θεωρείται θέμα... ωρών.

Ένα βήμα από την απόκτηση του Ματιέ Ντοσεβί απέχει η Τουλούζ, καθώς ο γαλλικός σύλλογος τα έχει βρει σε όλα με τη Σταντάρ Λιέγης για τον 30χρονο δεξιό εξτρέμ, που διατηρείται στην κεντρική ποδοσφαιρική σκηνή του Championnat.

Την περσινή σεζόν ο άλλοτε winger του Ολυμπιακού είχε παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού από τους "κόκκινους" της Λιέγης στη Μετς, πραγματοποιώντας 30 εμφανίσεις με 1 γκολ και 11 ασίστ.

Ο σύλλογος της Λορένης δεν κατάφερε να κρατηθεί στη Ligue 1, ωστόσο ο Γάλλος (με ρίζες από το Τόγκο) άσος δεν πρόκειται να ακολουθήσει τους "Grenats" στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, καθώς επικύρωσε το εισιτήριο της παραμονής στα μεγάλα "σαλόνια" του γαλλικού ποδοσφαίρου, μέσω της Τουλούζ.

Οι "βιολετί" φέρονται να έχουν συμφωνήσει στα 2.5 εκατ. ευρώ με την ομάδα του Βελγίου και το μόνο που (απο)μένει είναι να πέσουν οι υπογραφές, με τον άλλοτε παίκτη των Πειραιωτών να αλλάζει επαγγελματικό περιβάλλον για 6η φορά στην καριέρα του, βάζοντας... τζίφρα σε 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ