ΓΑΛΛΙΑ

Στη Σεντ-Ετιέν ο Πιέλ

Southampton team manager Claude Puel gestures to supporters after the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Southampton at White Hart Lane stadium in London, Sunday, March 19, 2017.(AP Photo/Frank Augstein)
Πιέλ (AP Photo/Frank Augstein) AP

Η Σεντ-Ετιέν ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κλοντ Πιέλ στην τεχνική της ηγεσία. Ο 58χρονος Γάλλος επιστρέφει στην πατρίδα του μετά την περιπέτεια στην Premier League και τους πάγκους των Σαουθάμπτον και Λέστερ.

Νέο προπονητή έχει από την Παρασκευή (4/10) έχει η Σεντ-Ετιέν, καθώς ο Κλοντ Πιέλ είναι κι επίσημα ο αντικαταστάτης του Γκισλέν Πριντόν.

Οι βερ έχουν πραγματοποιήσει πολύ κακή εκκίνηση στο γαλλικό πρωτάθλημα καθώς μετά από οκτώ ματς έχουν συγκεντρώσει οκτώ βαθμούς και βρίσκονται στην προτελευταία (19η) θέση της βαθμολογίας στη Ligue 1.

Ο Πριντόν έσωσε τη θέση του με το διπλό στη Νιμ, η ισοπαλία (1-1) με τη Βόλφσμπουργκ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League έφερε την απόλυση. Έτσι ο Κλοντ Πιέλ επιστρέφει στη Γαλλία μετά την περιπέτεια στην Premier League και τους πάγκους των Σαουθάμπτον και Λέστερ.

Ο 58χρονος προπονητής, ο οποίος στο παρελθόν έχει συνδεθεί ουκ ολίγες φορές με ελληνικές ομάδες, έχει περάσει από τις Μονακό, Λιλ, Λιόν και Νις.

Photo credits: AP Images

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ