ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Τέλος" ο Ζαρντίμ από την Μονακό, φαβορί ο Ανρί για τον πάγκο

Monaco's head coach Leonardo Jardim looks on prior to his French League One soccer match against Rennes, in Rennes, western France, Wednesday, April 4, 2018.(AP Photo/David Vincent)
Monaco's head coach Leonardo Jardim looks on prior to his French League One soccer match against Rennes, in Rennes, western France, Wednesday, April 4, 2018.(AP Photo/David Vincent) AP PHOTO/DAVID VINCENT

Η Μονακό αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στη σχέση της με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και ο Τιερί Ανρί είναι φαβορί να τον διαδεχτεί. Υποψήφιος για αντί-Μουρίνιο ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού!

Από την ακμή στην... παρακμή! Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έφτασε τη σεζόν 2016-17 να πανηγυρίζει τον τίτλο του πρωταθλητή στην Γαλλία και να φτάνει ως τα ημιτελικά του Champions League όμως τέσσερα χρόνια μετά την έλευσή του στο Πριγκηπάτο ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να κουνήσει μαντήλι...

Αιτία το κάκιστο ξεκίνημα της Μονακό αυτή τη σεζόν σε Γαλλία (18η θέση με 6 βαθμούς, τέσσερις κάτω από τη ζώνη του υποβιασμού) και Champions League (2 ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές), με τους ανθρώπους των Μονεγάσκων να παίρνουν απόφαση για αλλαγή.

Όπως αποκάλυψαν γαλλικά ΜΜΕ το απόγευμα της Δευτέρας, ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού είναι ουσιαστικά "τελειωμένος" από τον πάγκο της Μονακό, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία για λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει και την ανακοίνωση του διαζυγίου να αναμένεται μέχρι την Πέμπτη.

Monaco head coach Leonardo Jardim arrives for a press conference, a day ahead of the Champions League group A soccer match between Borussia Dortmund and AS Monaco in Dortmund, Germany, Tuesday, Oct. 2, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
Monaco head coach Leonardo Jardim arrives for a press conference, a day ahead of the Champions League group A soccer match between Borussia Dortmund and AS Monaco in Dortmund, Germany, Tuesday, Oct. 2, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως την Τετάρτη θα υπάρχει νέο ραντεβού του Ζαρντίμ με τους διοικούντες τον σύλλογο για να μπουν και επίσημα οι τίτλοι τέλους, με τον Τιερί Ανρί να φαντάζει αυτή τη στιγμή ως ο επικρατεστερος για να πάρει το χρίσμα μεταξύ των τριών υποψηφίων που βρίσκονται στη λίστα της Μονακό.

Δεν θα πρέπει πάντως να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Ζαρντίμ να βγει ωφελημένος από αυτό το "αντίο" καθώς την ίδια ώρα που ανοίγει την πόρτα της εξόδου από την ομάδα της Ligue 1, σενάρια από την Αγγλία τον τοποθετούν μέσα στο κάδρο των υποψηφίων για να διαδεχτούν τον Μουρίνιο στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ