ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το "ευχαριστώ" της Μονακό στον Ζαρντίμ

Monaco's head coach Leonardo Jardim gives instructions during the Champions League semifinal first leg soccer match between Monaco and Juventus at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday, May 3, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Monaco's head coach Leonardo Jardim gives instructions during the Champions League semifinal first leg soccer match between Monaco and Juventus at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday, May 3, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Εγκωμιαστικά σχόλια από τον αντιπρόεδρο της Μονακό για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ευχαριστίες για όσα προσέφερε για μια τετραετία, ενώ και ο Πορτογάλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σύλλογο.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μονακό. Ο 44χρονος Πορτογάλος πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, αποχωρεί από το Πριγκιπάτο μετά από τέσσερα χρόνια, αφήνοντας την ομάδα στην 18η θέση της Ligue 1.

Πάντως, οι άνθρωποι της γαλλικής ομάδας εκφράζονται ακόμα με τα καλύτερα λόγια για τον Ζαρντίμ, με τον αντιπρόεδρο της Μονακό, Βαντίμ Βασίλιεβ, να αναφέρει χαρακτηριστικά για το διαζύγιο με τον έμπειρο κόουτς.

"Θέλω να εκφράσω τον πιο βαθύ θαυμασμό μου για τον Λεονάρντο και τις ευχαριστίες μου για τη δουλειά που έκανε. Όσο ήταν στη Μονακό, η τεράστια επιτυχία του γιγάντωσε τη φήμη του στην ευρωπαϊκή αγορά. Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους στην ιστορία του συλλόγου. Ο Λεονάρντο θα είναι πάντα μέλος της οικογένειας της Μονακό", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος ο Πορτογάλος προπονητής, ανέφερε: "Είμαι ευγνώμων και υπερήφανος που κοουτσάρισα τη Μονακό αυτά τα τέσσερα χρόνια. Έκανα κάθε προσπάθεια και δούλεψα με ενθουσιασμό. Μαζί πετύχαμε μεγάλες νίκες και οι αναμνήσεις θα είναι πάντα μαζί μου. Πάμε Μονακό!".

Όσο για την ανακοίνωση των Μονεγάσκων, αναφέρεται στην πορεία του Πορτογάλο κόουτς στην ομάδα, στα επιτεύγματά του και καταλήγει πως "όλος ο σύλλογος εύχεται στον Λεονάρντο και το τιμ του τα καλύτερα για τη μελλοντική τους καριέρα".

AP Photo/Claude Paris

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ