ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Αλκάθερ: "Στη Μπαρτσελόνα υπήρξαν άνθρωποι που μου φέρθηκαν άσχημα"

Dortmund's Paco Alcacer reacts during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Bayer Leverkusen in Dortmund, Germany, Saturday Sept. 14, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Paco Alcacer reacts during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Bayer Leverkusen in Dortmund, Germany, Saturday Sept. 14, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο Πάκο Αλκάθερ αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Μπαρτσελόνα και τόνισε πως υπήρξαν και άνθρωποι που δεν του φέρθηκαν καλά χωρίς να τους κατονομάσει.

Την ερχόμενη Τρίτη (17/09) η Ντόρτμουντ φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στην πρώτη αγωνιστική του Champions League. Σε ένα παιχνίδι το οποίο έχει αρκετέ ιδιαιτερότητες για τον Πάκο Αλκάθερ, ο οποίος θα παίξει κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Ο 26χρονος σήμερα Ισπανός πήγε στην Μπαρτσελόνα το 2016 και σε δύο χρόνια μέτρησε 50 συμμετοχές με 15 γκολ.

Το καλοκαίρι του 2018 η Ντόρτμουντ τον απέκτησε με την μορφή του δανεισμού, ενώ τον Φεβρουάριο φρόντισε να πληρώσει 23 εκατομμύρια στην Μπαρτσελόνα για να τον κάνει δικό της. Κάτι απόλυτα λογικό αν σκεφτεί κανείς πως ο Αλκάθερ μετρά μέχρι σήμερα 26 γκολ και τρεις ασίστ σε 38 συμμετοχές.Για να γίνει καλύτερα αντιληπτό το πόσο των πιστεύουν στην γερμανική ομάδα αξίζει να αναφέρουμε πως ήδη κοντεύει να ξεπεράσει τον χρόνο συμμετοχής που είχε στην Μπαρτσελόνα.

Ο Αλκάθερ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena SER" τόσο για την παρουσία του στην Ντόρτμουντ όσο και για το παρελθόν του στην Μπαρτσελόνα. "Εγώ έκανα ότι μπορούσα για να συνεχίσω να παίζω στην Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, είναι περίπλοκο για κάποιον να παίξει σε μια ομάδα όπου υπάρχουν ο Μέσι, ο Σουάρες και ο Νεϊμάρ" τόνισε αρχικά.

Σε ερώτηση που του έγινε για το εάν θα πανηγυρίσει σε περίπτωση που θα σκοράρει κόντρα στην παλιά του ομάδα είπε: "Εξαρτάται από τη στιγμή. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που σέβομαι στη Μπαρτσελόνα. Πολλοί είναι αυτοί που μου συμπεριφέρθηκαν καλά, αλλά είναι επίσης πολλοί αυτοί που είχαν άσχημη συμπεριφορά απέναντί μου. Οι συμπαίκτες μου ήταν πάντα καλοί. Όπως συμβαίνει σε οποιαδήποτε δουλειά, αν σε εμπιστεύονται δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου. "Για μένα είναι σημαντικό να μου δείχνουν εμπιστοσύνη και πολλοί δεν το έκαναν".

Champions Fantasy League τουρνουά στο Stoiximan.grμε εγγυημένο χρηματικό έπαθλο 100.000€! *(*Ισχυουν Όροι & Προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά.)

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ